Hearty Rise

Autor maverick, Listopad 26, 2014, 07:39:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

Za 300 eura ja ti imam praktićno novi twinpower 4000 mgh

dravski pecaros

Citat: dxdandy  u Rujan 29, 2021, 13:09:08
Pozdrav svima,

uzeo bih si novu rolicu za HR Zander Force 1. serija 7-32g, Moze neka preporuka ? Odobno sam si gledao Daiwa Ballistic 2021 EX LT 4000D-C sa prenosom 5.2:1. Sta mislite o kombinaciji ili roli. Za Dunav i jigg smudja glavama do 18g. Ili preporucata nesto drugo ?

Hvala i LP !
Po meni onda bolje uzmi Shimano Stradic 4000 FL
Svi ju hvale a rola je 1500 kuna

tutnja

Imam ballistic ex ali 3000 na štapu do 16g. Odlična je to mašinica, ali mislim da bi ti bila prelagana 4000 za taj štap, prvenstveno zbog balansa.. Plus, još je to novo, nije prošla test vremena, i pitanje je koliko će izdržati sa "težim" jigom i po Dunavu..
Radi odlično, utegnuta maksimalno, meni je prvenstveno za lakši jig do max. 10g, metal do 16g i manje voblere odrađuje bez brige, koliko dugo, vidićemo.
Preko toga ne znam, za teže i veće koristim drugi štap i rolu.

Možda novi Sustain, on je tu negdje cijenom..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

dxdandy

Citat: dravski pecaros  u Rujan 29, 2021, 15:25:33
Pozdrav svima,

uzeo bih si novu rolicu za HR Zander Force 1. serija 7-32g, Moze neka preporuka ? Odobno sam si gledao Daiwa Ballistic 2021 EX LT 4000D-C sa prenosom 5.2:1. Sta mislite o kombinaciji ili roli. Za Dunav i jigg smudja glavama do 18g. Ili preporucata nesto drugo ?

Hvala i LP !

Mislio sam njega prvo i uzeti ali ga nema nigdje sa ovi sporijim prenosom. Ne zelim ovo 6.0:1 i brze...Dali je Shimano Stradic 4000 FL velik za ovaj stap ili ne. Sto se njegove tezine tice, pase mi da ima tih cca 260g bas zbog boljeg balansa...ne svidja mi se ovaj novi koncept svih rola da sa toliko lagane bas zbog balansa...

tutnja

Nije to preveliko uopće, bar po meni..
Istima, svi ga hvale, ja sam ga isto planirao uzeti jesenas. Odbilo me to što ih je bilo malo po našim trgovinama i sve i jedan koji sam probao je imao "fine" luftove i klimatanja, vjerovatno samo to ostalo na stanju
Imaš ga na nordfishingu sa sporijim prijenosom, 160 i neki euro, poštarina je 8€, gls dostava za 2-3 dana.
Tu je negdje i caldia cijenom, a isto ju dosta hvale, pa šta ti se više sviđa..

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

dravski pecaros

Citat: dxdandy  u Rujan 30, 2021, 08:50:25
Citat: dravski pecaros  u Rujan 29, 2021, 15:25:33
Pozdrav svima,

Hvala i LP !

Mislio sam njega prvo i uzeti ali ga nema nigdje sa ovi sporijim prenosom. Ne zelim ovo 6.0:1 i brze...Dali je Shimano Stradic 4000 FL velik za ovaj stap ili ne. Sto se njegove tezine tice, pase mi da ima tih cca 260g bas zbog boljeg balansa...ne svidja mi se ovaj novi koncept svih rola da sa toliko lagane bas zbog balansa...

Nije to ni velika a ni lagana rola tih 260 g je idealno...

dxdandy

Citat: tutnja  u Rujan 30, 2021, 18:57:08
Imaš ga na nordfishingu sa sporijim prijenosom, 160 i neki euro, poštarina je 8€, gls dostava za 2-3 dana.
Tu je negdje i caldia cijenom, a isto ju dosta hvale, pa šta ti se više sviđa..

Evo probao naruciti prvi put preko nordfishinga nesto i kao da sam pao sa marsa. Kad biram placanje nista mi ne prolazi. Na paypal jedino nisam isao jer im je provizija prevelika pa ni necu. Ovako na kraju birao prvo ispod paypala...( Prepayment / Cash in Advance ) i da mi kao posalju predracun ili tako nesto i to mi se u njihovom online storeu nakon kosarice pojavi kao moj order, snimim ga u pdf i kontam iz toga cu izvici podatke i internet bankarstvom im uplatiti ali nema nigdje njihovih podataka. Spominje se kao neki poklon ali ne kuzim kako doci do njega a ima veze sa placanjem. Fuck, jesu ga iskomplicirali. Pa nece mi valjda poslati samo na temelju moje narudzbe na adresu ? Jer ako je tako...kako mi nije bilo jasno sta se desava ja ponovio postupak jos 2 puta, mislio da nesto krivo radim. Valjda ce skuziti da mi ne treba tri role. Kako ste vi ljudi placali njima ? Prva dva puta sam isao kao gost da si ne pravim account pa kako nije prolazilo onda napravio account i reko treca sreca ali nista. Pise namo u mom orderu " Selected peyment method : Peyment/ Cash in Advance. Kako unaprijed kad nemam po cemu im uplatiti ??? Thx !

tutnja

https://www.nordfishing77.at/zahlungsmoeglichkeiten

Plaćam sasvim normalno karticom (mastercard) kao na svim web shopovima.. sve isto, košarica, checkout, odaberem način plaćanja, oprostim se od novčića i sačekam gls da stigne

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

dxdandy

A ne znam sta da kazem...i ja bih htio platiti mastecardom ali nece...ja kad odaberem placanje karticom stalno mi izbaci neku gresku i da se nekome obratim..a joa nisam ni dosa da biram karticu i ostalo...
Nego sta sad sa ovih mojih tri narudzbe...hoce li se one slatu ili nece jer nije placeno ili kod njih isti ima placanje po pouzecu

maverick

Tako je jedne godine Tonyc klinkio pet puta na neki multić...Iste te godine svi smo dobili isti poklon za rođendan...sva petorica  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Jel to i za hrvatsku 8 eura poštarina i rola 160 eura ili ima carine i PDV-a

Sg.Pepper

Trebao bi dobiti na mail podatke za uplatu, pa tek nakon tvoje uplate oni salju robu!
Na paypal-u promjeni valutu pa neces imati toliku marzu
dec d vej aj lajk it....

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

tutnja

Nema ni dodatnog pdv-a jer ga plaćaš kod njih.

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

dxdandy

Citat: dravski pecaros  u Listopad 01, 2021, 18:47:44
Jel to i za hrvatsku 8 eura poštarina i rola 160 eura ili ima carine i PDV-a

Nije...12€ je postarina...ali jutros je rola bila oko 164.77€ a onda je popodne kostala 171,64€. Znam tocno jer sam si slikao mobom. Evo i sada sam dobio ponudu nakon 6h sto sam naptavio narudzbu i kosta na ponudi 171,64€. I sada idem ponovno pogledati kad si pitao i cijena opet ona od jutros. Znaci sada cu opet naruciti po ovoj novoj cijeni. Ahahahah...Pa razlika skoro za postarinu.

EDIT : evo ne kuzim, cijena je 164.77 a kad idem kupiti na kosarici onda je 171.64....kako je to moguce i onda jos postarina 11.99...koji klinac