Dimljena prasetina na ražnju

Autor maverick, Prosinac 22, 2014, 23:53:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Danas mi kolega priča....prase, očišćeno naravno...nasoli se 4-5 dana, i onda na dva dima u pušnicu...pa na ražanj i kad se ispeče da je extra...jeli probao netko
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Ne al cuo sam i ja da je odlično tako..bilo bi dobro probat da imam svojih prasaca :D

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Citat: maverick  u Prosinac 22, 2014, 23:53:29
Danas mi kolega priča....prase, očišćeno naravno...nasoli se 4-5 dana, i onda na dva dima u pušnicu...pa na ražanj i kad se ispeče da je extra...jeli probao netko
Probao i fenomenalno je!

kobac

jel vuče malo na janjetinu-heheheh
nema tice do prasice,a prasice do blejavice!

maverick

Prase sam nasolio...i ostavio...sad vidjećemo kako ce uspjeti experiment , stavio sam 2.5 posto soli...za 4 dana ide na prvi dim...pa drugi pa na ražanj
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Ne treba 4-5 dana u soli, dosta je i 2 dana. Inače, meso bude posebno fino, rozne boje, fantstično.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Misliš da je dva dana dosta...koliko dimova...dva tri...svaki drugi dan..ili svaki dan...

mossi

Možda bude malo neslano, ajd javi ili zovi!  :stripii:

raso

Citat: maverick  u Prosinac 24, 2014, 15:44:45
Misliš da je dva dana dosta...koliko dimova...dva tri...svaki drugi dan..ili svaki dan...
Kad pečeš da dođem provjeriti koliko je slano :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Rašicu ne zahebavaj...to je za novu godinu... :uf:

rj

kud češ na ovu vručinu 4 dana  :sha: nemoj jako solit pošto če završit kod mojih kerova  :rofl2:

2 dana 2-3 dima i ćao na ražanj
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Darko

slažem se Stepa  :icon_thumright: , pokvariće se do nove godine  :uf: , zato predlažem u subotu ili nedjelju da se to ispeče i odma isproba  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Kome je do probe...ima jedno od jučer ali bez dimljenja...pa neka navrati slobodno  :ok: