KUĆNI LJUBIMAC

Autor mushoki, Prosinac 10, 2012, 11:38:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

uh što ima mrki pogled  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

A stoka su ljudi koji truju otvoren prostor livade i okućnice oko
vikendica bez ograde sa otrovom za pacove. ( mile i drage komšije )  :angry1: :angry1: :angry1:

Badi. 5.5 godina  :crybaby2:

Smithwick maniac

Slazem se da mali psi nanose bezazlenije ugrize od velikih i nisu po zivot opasni.
Isto tako opce je poznato da su mali psi itekako cesce neuroticniji pa ako hocete i agresivniji, nestabilniji.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

umpahpah

Citat: Smithwick maniac  u Listopad 20, 2015, 21:43:58
Slazem se da mali psi nanose bezazlenije ugrize od velikih i nisu po zivot opasni.
Isto tako opce je poznato da su mali psi itekako cesce neuroticniji pa ako hocete i agresivniji, nestabilniji.
Tako isto ti je i kod ljudi!!!  :toothy9:

mossi

Mali pas je mali samo po veličini, ali ima veliko srce i brani svog gazdu i teritorij kao veliki.
Osim toga dosta se često baš zbog sveje malosti osećaju ugroženi.
Ljudi ne poznaju životinje i guraju ruke i noge gde ne treba.
Nagli pokret rukom ili "sumnjivo" ponašanje umeju da prouzrokuju ugriz malog psa.
Imam male pse sad skoro 10 godina i NIKAD nisu pokazali ni najmanji znak agresije.

Boni voli da laje .. ali to nije režanje.. nego nešto "priča".

Darko

Citat: umpahpah  u Listopad 20, 2015, 21:46:55
Citat: Smithwick maniac  u Listopad 20, 2015, 21:43:58
Tako isto ti je i kod ljudi!!!  :toothy9:

pazi šta pričaš , ako te mlb uhvati  :violent1:  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Smithwick maniac

Citat: mossi  u Listopad 20, 2015, 21:47:39
Mali pas je mali samo po veličini, ali ima veliko srce i brani svog gazdu i teritorij kao veliki.
Osim toga dosta se često baš zbog sveje malosti osećaju ugroženi.
Ljudi ne poznaju životinje i guraju ruke i noge gde ne treba.
Nagli pokret rukom ili "sumnjivo" ponašanje umeju da prouzrokuju ugriz malog psa.
Imam male pse sad skoro 10 godina i NIKAD nisu pokazali ni najmanji znak agresije.

Boni voli da laje .. ali to nije režanje.. nego nešto "priča".

Dobra socijalizacija.
I veliki bez obzira na pasminu budu potpuno bezazleni ako je u dobrim rukama.
Bitno je odabrati stene stabilne naravi, a to se vidi jos u leglu.
I jednako je bitna daljnja socijalizacija.
Kao i u svemu to iziskuje i znanja i puno truda.
Nije za svakoga pas bez obzira bio on mali ili veliki.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

mossi

Nije za svakoga pas bez obzira bio on mali ili veliki.

:hi:

mossi

Evo jedan simpatičan video kako jedna ženka bichona čuva bebu od zlog usisivača.  :notworthy:

pajdo77

Moj prijatelj došao iz švice na godišnji i dovuko nekog mješanca rotvajlera i ko zna čega još,pokupio ga u azilu tamo i sve super sve pet do jedne večeri. Sjedimo par prijatelja sa ženama,djeca trčkaraju po dvorištu i papamo janjetinu. Kad odjednom meni nešta kida ručicu a ono ćuko zamjenio mene za ovcu valjda. Napravio mi kratere na ruci taman na zgobu od ruke,malo falilo da mi žile nije iskido,krvari to ko ludo al reko proće to i ja zamotap šapicu. Prošla fešta,otišo ja kući al to ne prestaje krvariti,ajde ti Pajdo u koje doba kod doktora,tamo to oni nešta špricali,motali i ajde kući al da se javim u Drapšinovu da nisam bjesan valjda. Sad oni tamo zahtjevaju papire od tog psa ali oni to jutro otišli u Švicarsku natrag pa zovi tamo nek faksom šalju potvrde o cjepljenju a pas odma u karantenu tamo na nekoliko dana. Mislim si ja poslije bolje da je mene gricnio nego neko djete iz čista mira. Da se razumijemo imao sam ja pasa od jazavičara do njemačkih ovčara a posljednji je bio šar-pei koji je uginuo prije dvije godine nakon 13 godina života šio je duboka starost i volim pse ali volim kada je na povodcu pod kontrololom jer se na brzinu može desiti neko zlo i onda je kasno. Ali nije to ništa,mog prijatelja je u zološkom ugrizo majmun :stripii: ali o tom ću nekom drugom prilikom :rofl2:

rsimon4

Mudri i Miha su danas bili kod mene da vide pse. Neka kaže Mudri ako ovo procita kakvi "strasni" su moji psi, i kako se ponasao pas od 55 kg koji mi je na avatru kad ih je video.
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

rsimon4

Mossi, nadam se da će Vam se bichon oporaviti brzo  :thumbsup:
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

Mudri

Citat: rsimon4  u Listopad 20, 2015, 22:33:35
Mudri i Miha su danas bili kod mene da vide pse. Neka kaže Mudri ako ovo procita kakvi "strasni" su moji psi, i kako se ponasao pas od 55 kg koji mi je na avatru kad ih je video.
Lako meni za onakvog pasa,roto je prekrasan i jedno brdo od mišića,jes da se miha malo zasro kad je izašao iz boksa,a što se tiče ponašanja,a prvi put nas je vidio nemam riječi,svaka čast,ali odmah se vidi da neko radi sa psom ko to zna i voli,jedino sam se bojo da me koji od onih mopsova ne ugrize  :stripii:....

mossi

Citat: rsimon4  u Listopad 20, 2015, 22:46:22
Mossi, nadam se da će Vam se bichon oporaviti brzo  :thumbsup:

To je fotka stara skoro dve godine.
Ovekovečena je da se vidi kakvom smrću umire pas od pacovskog otrova i koja je to trauma za nas koji imamo male pse.
Umirao je 2 dana (5 dana od dolaska sa vikendice i mesta trovanja, bez IJEDNOG znaka otrovanosti prva dva dana), ništa ga nije moglo spasiti.
Od momenta kad je prvi put kriknuou i izbljunuo krv, agonija je trajala skoro 15minuta.

pajdo77

Koji je to konj ostavljao otrov za štakore na tako lako dostupnim mjestima da ga i pas može dohvatiti i tko zna na čega ga je stavio,ne bi pas jeo otrovan kukuruz ili neku drugu žitaricu. Tako je moglo i neko djete doći do otrova i onda takve ručice staviti u usta i evo problema.Budala.