Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

Osobno nisam imao prilike vidjeti toliko sonara na jednom mjestu.Predodžbu o samoj veličini pojedinih uređaja nisam imao također.Sada sam odagnano svaku sumnju šta mi doista od toga treba.Lijepo je vidjeti "najskuplje i najveće" ali da li to doista trebamo neka svako za sebe odlučuje.
Čudi me da nije bilo Yamahe i Tohatsu s obzirom da ima predstavnika u blizini.

maverick

Prije su na sajmu bili Ikica s yamahom, Brstilo tad s hondama ...bio je Milić s Titelovim proizvodima....bili su decki iz Zg koji su radili za sharka....ali jednostavno su odustali...uvoznik kojeg su oni predstavljali...tesko se odvajao od postotka zarade na konto sajma...a i oni su se vec odavno pozicionirali na ovom nasem trzistu tako da im to ne donosi nista novog niti zanimljivog...Mislim da ce biti vise slavonskih nauticara slijedece subote u luci nego danas na sajmu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pa u luku se ide zbog prezentacije i onda ko Dide na jahtu,tamo piči samo tehno,mis mokrih majica i slično. Ko na onim jahtama dokonih bogataša kad prave razuzdane zabave i šareni kokteli sa kišobrančićima :baba:

Rap

Sramotno je što su štandovi plačani a kada se vidjelo (moja pretpostavka) da nema dovoljno zainteresiranih onda su nudili besplatno samo da se popuni.

TonyC

Citat: pajdo77  u Travanj 16, 2016, 21:36:19
Pa u luku se ide zbog prezentacije i onda ko Dide na jahtu,tamo piči samo tehno,mis mokrih majica i slično. Ko na onim jahtama dokonih bogataša kad prave razuzdane zabave i šareni kokteli sa kišobrančićima :baba:

Ja idem drito kod dide !   :rofl2:

Rap

Dolazim samo ako pajdo bude.Ne zanimaju me prezentacije uopće  :toothy9:

TonyC

Razmisli jos jednom .

Ovako ce biti kod dide . !

Kugla

Kad je ta prezentacija u koliko sati

pajdo77

Ma ja bi ovima na tom videu poslao Kobca u kontrolu. Pa jel ti vidiš koliko je tu prekršaja na jednom mjestu,hrpa ih na čamcima a svi za četiri osobe,nema se prsluka,alkohol na plovilu,šire blud i nemoral i loše utječu na omladinu. Pa tu ima kazni da se popuni proračun i onda neće vijati bicikliste jer imaju dvije gume različitih proizvođača :rofl2:

DIDAPATAK

..kod Dide poslije 15,30 h  :occasion14:..do 15,00 šljakam :BangHead:  :crybaby2:
.. :baba:

maverick

Bio na sajmu...kao i obicno. Sto netko napisao. Jedino zanimljivo kod Borne i Meridijana te kod Marka...ostalo po obicaju. Ali nasmijali se ...popili kavu ...i da sreli drage ljude  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Bio i ja malo obići sajam i također sreo neke drage ljude  :icon_biggrin: i svaka čast dečkima na zalaganju (Marku i Borni ), lijepo osviježenje sajma za nas ribolovce! Ujedno i dobro se nasmijao na Borninu priču da im je došao dotični gospodin držati moralnu prodiku kako nije humano prema ribi imati sonar na vodi , a stvar je još smješnije kad je lik rekao da je lovac !! Znači poruka gospodinu "stani pred ogledalo i dobro se išamaraj!  :rofl2: :rofl2:

maverick

Ali moraš priznati kad vidis kako su lovci organizirani u odnosu na pecaroše......  :uf: Ima ih od svih strana...No jesmo u fazi da skupimo onih 55000 kuna za onaj sonar  :uf:

kobac

čini mi se da se u lovu vrti veća lova i da je veći dio lovaca dobro situiran u odnosu na većinu ribolovaca...koji to nisu...
lako se organizirati ako imaš love za ručkove ,večere,putovanja...tako se barem meni čini...

dac

Lov je oduvijek bio za "elitu", većina političara su lovci, a gdje su oni tu je i lova...    :takoje: