Sajmovi

Autor Kugla, Prosinac 10, 2012, 18:33:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Jel hoćeš da mi matorog herc opali  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

kakav bi sajam bio bez koje čašice :occasion14:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Citat: maverick  u Ožujak 26, 2013, 22:36:17
Jel hoćeš da mi matorog herc opali  :icon_biggrin:
Ma kakav herc, nego da ga jedna mala sa ovakvim lizalom opali heheheheh!

Jožef1

kod kugle i Darka slova klize ko po tekućoj traci :headbang: da niste svi šefovi susjedi :love3:

napravite i na tablama slove parola ovako klize  :idea1:
Juzba zar i ti :icon_scratch:

Jeste li odredili datum, kada bi se skupili (što više) na sajmu? datim, vrijeme itd. :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

Na sajam osobno mislim da je subota najbolji dan za posjetiti sajam.A sad ako hoće da se slikamo ono što više nas u majicama i kapama za telkaće onda otvorenje petak, a ono dobro popiti, pojesti i družiti se subota po meni naj. :occasion14:

Retfalački mačak

Ja predlažem oba dana. (Oba možemo i pojesti i popiti)  :toothy10:

Kugla

A sam sam sebi obečao da ču poslije Uskrsa na dijetu, izgleda da neću moći  ;D

Retfalački mačak

Nemoj konzumirati lizala i nema problema.   :toothy2:

Retfalački mačak

Tko se sprema na sajam? Tko dolazi? Hoće li biti nešto organizirano?  :icon_scratch:

maverick

Pošto si najozbiljniji, a i kugla je vec zauzet ...predlazem da ti smislis kad da se vidimo...ili...odredis dan kad da navratimo pa cemo se vatati tamo za ruku...ili mislim posto mojih slika ima tu po forumu  :toothy12: vi ostali kacite svoje da se prepoznamo  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Imam za tebe plavu kapu i crvenu maramu. Za prepoznavanje.  :toothy9:

maverick

Kišobran molim , inace nista  :toothy12:

miha

u petak je otvorenje dodjela zlatne udice i paljenje naših mreža kako Dimnjašević kaže. kasnije fiš šaran na rašljama i lovački čobanac kaže lovci časte ribolovce. i to je to njam njam njam i guc guc guc  :hello2:  :hello2: