Cijena ribolovnice.

Autor šime, Veljača 28, 2015, 16:27:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Citat: bb  u Prosinac 07, 2015, 19:33:41

Citat: šajzika  u Prosinac 07, 2015, 19:21:57
Citat: bb  u Prosinac 07, 2015, 19:10:34
Za sve to je kriv po meni samo meni i mom mišljenju prokleta riba zvana smuđ
Sta bilo koja riblja vrsta ima veze s cijenom ??
pa kako nema, sav ribolov se svodi na smuđa i šarana,druga riba ne postoji, pa kad ovi to gore zbroje i vide koliko se novaca troši na to šta je onda 500 kn godišnje za kartu.
rođo jako griješiš....smuđa ciljano na dravi peca možda 20 % ribolovaca ..a sto se parka prirode tiče to bi ja riješio u mjesec dana da 70 % pecaroša koji idu tamo da hvataju smuđa i prodaju nebi ni pomislili doci to raditi više....

šajzika

@bb
Koliko se to trosi ?
Ja sam imao početnu investiciju stap i rolu i nisam to nesto skupo platio.
Uredan mi je pribor.
Sad imam minimalne investicije koja jigg udica i koja gumica.

Taj stap imam i moje je vlasnistvo.mogu ga prodati i vratit ce mi se lova. Dozvola dodje i prodje a ribe sve manje i manje

@dravski
Dok god ljudi kupuju ribu nA crnjaka uvjek ce biti hazardera koji ce to raditi.
Audentes fortuna iuvat

mario123

Jbt neznas di je gore vi kukate,a mi bi bili sretni da imamo neku rijeku da bar koja riba zaluta..Nama vode prazne samo saran i amur na varalicu 0000 bodova..cijena dozvole 600kn sa 3 radne akcije inace 900kn..Jos ti prvi puta kad kupujes dozvolu naplate 150kn upisninu...Ako nekupis dozvolu godinu dana nagodinu opet moras platit 150kn da te upisu sta god to znacilo...Kolike pare uzimaju rekao bi da bjele psine plivaju unutra, a ne cverglani i saran...A o ovom da se pije i trosi uopce nesumnjam cak se prica i da si drva prave sa alatom od udruge i suma oko jezera...Mito i korupcija na nivou a ribe nigje...I onda me cuvar neki volonter na bajeru pita dozvolu,a sva riba koja u njemu pliva osim sarana donesena od strane nas varalicara iz dakova,a pokraj mene  lik sa 3 stapa, korpe,kuke,cuvarice,nozevi ko u mesnici njega nepita nista tu su vrsnjaci 60g valjda se znaju..Sta da mu kazes osim jel ga nije sramota maltretirat nekog sa kutijkom varalica i stapom od 20g,dosao biciklom  ribu da hocu nemogu odnjeti...Jad i bjeda svagdje samo lopovi na sve strane..A mi sutimo i trpimo da nas nekolicina ljudi iskoristava...Ima sigurno ljudi koji mogu nesto promjeniti i napraviti samo nikom se neda,a mi mladi mozemo se samo  pokrit usima.

miha

Citat: bb  u Prosinac 07, 2015, 18:39:16

Citat: miha  u Prosinac 07, 2015, 14:23:13
a zašto su u belišću i valpovu digli ...nema ni Lade nive ...ni apenca ...a ni peglice ....
a zašto ti i dalje kupuješ ribolovnu iskaznicu kod tih gadova
lokal patriota  :uf:

maverick

Kupnja dozvole u Valpovu jos i ima smisla...stanje je jadno kako je bilo i do sad, ali bar s tim novcima necete vracati dugove nekih nesposobnih koji su nas zaduzili...Ali za Osječku...ma ne pada mi napamet...ako treba kupicu bilo gdje samo ne kod njih...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Kako za sad stvari stoje uzet ću ovu za Kopački rit i to je to! Prvi razlog je što sam naviše na tom terenu a drugo ste vi već spomenuli (financiranje lopova koji ne odgovaraju za svoje postupke)! I najveći razlog što mi ne pada napamet plaćati dvije rbolovnice za to područje na kojem ja pecam!

maverick

Definitivno moram uzeti i ja tu za Park... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

:stripii:
Gledam i ja :stripii:
U 2 izlaza vise uhvatio nego na dravi za cjelu godinu.  Ak vec kupujem da bar znam za koji klinac dajem pare
Audentes fortuna iuvat

miha

a jel dovoljna samo jedna dozvola da bi se pecalo na tom djelu dunava (kopački rit)...

maverick

Smithwick maniac

Da ali nema pecanja do 6.og mjeseca... :uf:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

mlb

Ok , tada su i lovostaji ako ćemo realno! Ići ću se zezati sa bjelom ribom prvaih par km drave! Jer ako ćemo tako gledati i to su obale kopačkog rita  :icon_biggrin:

miha

ako nastavit ovako pisati mislim da če do prodaje ribolovnica ekipa več nešto smisliti da bi nas zahebala....

mlb

samo nek misle , za to i jesu tamo! Da su mislili kako spada nebi do ovoga došlo! Na kraju ispada da su ribički pokrali pare  :stripii:

mlb

Najveći je problem što u ovoj glupoj državi nitko za ništa ne odgovara, pa kad je već tako idemo okrenuti malo vodu na svoj mlin!