Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kotizacija je sigurno potrosena, ali na prave stvari...nesto novaca ce nedostajati jer ipak je to ozbiljna organizacija...pa tko ima mogucnosti neka se javi deda Rasi da još nekako pripomogne.... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Biće to odlično takmičenje, odlična voda, dobra organizacija i još svašta nešta, ali nećemo sve tajne odavati  :ok:

raso

Citat: Kugla link=topic=3566.msg105824#msg105824 date=1434037u487
Kad ga zoveš provjeri da nije potrošio kumovu i moju kotizaciju  :stripii:

Da bi potrošio tvoju i kumovu kotizaciju prvo ju morate uplatiti. :takoje:

raso

Molim sve prijavljene natjecatelje da počmu sa plaćanjem kotizacije. Oni koji mogu neka svrate do mene, a oni iz daljeg će dobiti broj računa za plaćanje.

Kugla

Lijepo smo ti dali u autu samo previše si vina kušao pa zaboravio  :stripii: :stripii: :stripii:

Hunter

Citat: raso  u Lipanj 11, 2015, 18:46:29
Molim sve prijavljene natjecatelje da počmu sa plaćanjem kotizacije. Oni koji mogu neka svrate do mene, a oni iz daljeg će dobiti broj računa za plaćanje.

ček,ja sam mislio da čemo mi iz daljeg donest šuške na licu mjesta!?!

raso

raso

Nagrade za pobjednika Baranja predator cupa. Pojedinačna vrijednost svake nagrade je 949 Kuna, a osigurava ih Vermis Višnjevac.  :ok: :ok:

mata postar

nas par lokalnih ćemo doći da se upoznamo sa forumašima

raso

Veliko hvala mom prijatelju Ivanu Ilijaniću Idri

Hunter

r4adim dan noć da stignem,jedna takva hrpa i kod mene samo ja nosim na dan kad i kotizaciju... :tongue3:

raso

žvorc

Još sitno.... :headbang: :headbang: :headbang:
Za sad pripreme teku po planu..
Kakvo je stanje na Puškašu?
Rođen da peca...natjeran da radi...

raso

Napeto :stripii:
ribe čekaju ribolovce :stripii:
a domaći pijance :stripii: :stripii: