Baranja predator cup - pravila i prijave

Autor raso, Ožujak 20, 2015, 11:36:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

jbg mi smo propustili večeru i doručak iznenađenja..... :uf:

žvorc

Citat: rj  u Lipanj 23, 2015, 21:03:03
Citat: tole  u Lipanj 23, 2015, 20:59:16
skup je briket...a vremena teška  :pirate:

briket, kruh, pivo, mineralna , pilići, grah... to je donacija turističke zajednice
A Rašo u svom postu navodi da je trosio svoja sredstva...... Pa na šta jbt.... A tek od kotizacija...... Pohlepa je čudna stvar....
Rođen da peca...natjeran da radi...

rj

ja potpisao otpremnicu u trgovini u Topolju račun bio 1019 kn
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

žvorc

Citat: rj  u Lipanj 23, 2015, 21:34:37
ja potpisao otpremnicu u trgovini u Topolju račun bio 1019 kn
Rupe pa šta je imao kakav popust s obzirom na 40kg mesa, dva janjeta, ribe za fiš i sve ostalo.... :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

frkachu

pošto ste svi opleli po raši, ja ću malo na drugu stranu
ne da ga branim nego da pohvalim mog domaćina u baranji gogu iz bm
ljudina je kad je vidio kamo sve to ide pozvao mene i legu k sebi doma prespavat s tim da smo prije toga otišli na fiš za večeru
2 tjedna ranije provozao me jezerom, našao mi free čamac kad su se odjednom čamci morali plaćati i svašta nešto još
poklonio je i repliku za najveću ribu bez da je i jednom spomenuto njegovo ime
sliku takvih ljudi ja nosim iz baranje, a sreo sam i još sličnih likova oko kombija i šatora  :hi:

a što se natjecanja tiče - puštalo je na sve strane, no to tako i bude kad sve organizira jedan čovjek, uz malu kotizaciju, nikakvu podršku lokalne ribolovne zajednice, definitivno je moralo biti bolje, no prošlo je i sada se više ništa ne može promijeniti pa ne treba ni rašu toliko razapinjati  :boxing:

rj

gogo je ok lik i odličan ribolovac ...njegova donacija me baš dojmila predivno prepariran bass ...

Hunter

nije ono preparat nego drveni,ako sam dobro shvatio.predivno odrađen.

žvorc

Citat: frkachu  u Lipanj 23, 2015, 21:40:36
pošto ste svi opleli po raši, ja ću malo na drugu stranu
ne da ga branim nego da pohvalim mog domaćina u baranji gogu iz bm
ljudina je kad je vidio kamo sve to ide pozvao mene i legu k sebi doma prespavat s tim da smo prije toga otišli na fiš za večeru
2 tjedna ranije provozao me jezerom, našao mi free čamac kad su se odjednom čamci morali plaćati i svašta nešto još
poklonio je i repliku za najveću ribu bez da je i jednom spomenuto njegovo ime
sliku takvih ljudi ja nosim iz baranje, a sreo sam i još sličnih likova oko kombija i šatora  :hi:

a što se natjecanja tiče - puštalo je na sve strane, no to tako i bude kad sve organizira jedan čovjek, uz malu kotizaciju, nikakvu podršku lokalne ribolovne zajednice, definitivno je moralo biti bolje, no prošlo je i sada se više ništa ne može promijeniti pa ne treba ni rašu toliko razapinjati  :boxing:
Prijatelju neki ljudi jednostavno nisu sposobni za organizaciju provedbe planiranog posla i zato u takvim stvarima sudjeluje par ljudi koji znaju sta im je poso, a ne da se jedan lati takvog posla i onda onako usput uvali kajlu jos jednom koji nije imao pojma sta ce ga snaci u ta tri dana..... A koliko imam za cuti nije mu prvi put da zahebe stvar...... :icon_scratch: :icon_scratch:

rj

e pa ako je par ljudi u igri onda se i troškovi množe ti si naivan

žvorc

Da ono je carving, tj obradeno drvo... I to majstorski izvedeno..... :icon_thumright:

žvorc

Citat: rj  u Lipanj 23, 2015, 21:55:17
e pa ako je par ljudi u igri onda se i troškovi množe ti si naivan
A jbg ja na takve stvari ne gledam kroz zaradu, vec kroz doobbruu zabavu...

Soki

Citat: kićo  u Lipanj 23, 2015, 20:32:31
dobro da nije tu moderator sad bi nas sve banovo :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Ajd  vas  al sfrljio  i mene  koji nisam ni bio  tamo,  a samo sam  napisao  kako se  hvalio te  me  navlačio da  sam  umalo   tražio i  prijevoz  za  dijete  i došao pa  usporedio tu   hvalu sa  vašim  iskustvom  i  uputio mu  želje  i  čestitke  podravaca  kojima je  dužan  pare  još  od  vrane
Bolje loš ribolov, nego  dobar  seks !!!

Darkestrah

Citat: Hunter  u Lipanj 21, 2015, 19:38:54
kugo jedna,trebo si ići,bilo je divnog kreveljenja sa Kićom,Kuglom,Tonijem,RJom,puckom i svima ostalima kojim sam pozaboravljo imena po obicaju!

Mislim da nisam, kao što sam ti rekao tako je i bilo, nije ni u pitanju lova, cisti princip :thumbsup:

...i jedna stvar za organizatora :headbang:

https://www.youtube.com/watch?t=450&v=Sqizjz1OrsA

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

vatrogasac

Mene jos nije odfrendo s fb, al to valjda zato sta sutim posto nisam bio tamo pa neznam...

Hunter