Novi zakon o slatkovodnom ribarstvu

Autor raso, Ožujak 27, 2015, 10:45:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pa kad se nasim isplati devastirati vodu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Izgleda da ova Vlada ili ova vlast ne zna koliko u Hrvatskoj ima ribiča i koliko oni mogu biti veliki faktor na izborima.

rj

ova vlast zna da ide u povjest ZLA MATI ali nam dolazi još gori OTAC  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Vide da smo na koljenima pa sad udaraju i po glavi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

problem ove države je  što ju vode ekonomski diletanti ...ministarstva moraju bit tim.. nadopunjavat se a ne borci za svoje resore ....đaba ti vrhunski igrači ako ekipa nije tim nema igre ni rezultata  :red-card:

zašto ovo pišem ?
Jakovina već uračunava sretstva prikupljena od ribara...koncesija... a nezna koliko će ministarstvo sporta izgubit na ribolovnim dozvolama ....koliko će trgovina ribolovnim priborom ugasit jedni druge ukopavaju....
POLITIĆKI I EKONOMSKI DILETANTI

maverick

Da to si u pravu...ali sta mi mozemo uciniti po tom pitanju

rj

maverick

Ok...idi u podrum po maskirnu uniformu i dodji po mene pa idemo za Zg  :stripii:  :stripii:  :stripii:

rj

za ove netreba uniforma več govnjiva motka pa udri ...nisu vredni da ih se odrobija ...mada kad pogledam što su mi djeci uradili (4 kom.  :headbang:) mgao bi ih ladno i odrobijat

maverick

raso

Citat: maverick  u Ožujak 27, 2015, 17:05:06
Jbg 4 kom...mnogo je kume  :uf:
Da je mnogo, mnogo je :stripii:
ali gdje ima rane za četiri, naće se i za 5 :stripii: :stripii:
poznavajući tvog kuma :rofl2: :rofl2: :rofl2:
on je nezaustavljiv :stripii: :stripii: :stripii:

dravski pecaros

imamo jos 20 dana do sajma u osijeku pa ajmo braco u prosvjede..ja garantiram da nas se skuplja barem 2000 tisuce

rj

a protiv čega protestirat  :sha: niko nezna kako izgleda prijedlog zakona  :icon_scratch:

dravski pecaros

pa nek rašo nabavi..jel ljudi ovo ceotici kvragu

Darkestrah

Najgore je što se na temelju rekla kazala (uglavnom pouzdanih ljudi :toothy12: ) dolazi do velikih zakljucaka, svi stavili kurtone na kare, a treba još u Ukrajini :notworthy:
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.