ELEKTRO PENTE

Autor mossi, Prosinac 13, 2012, 16:05:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nizvodno...bocno...ide to fino...na mirnoj vodi isto...Drava/Dunav uzvodno...vise stojis nego sto ides..ali mislim da realno ovi koji ga koriste kao pomocni ni ne idu dugo uzvodno...mozda grijesim..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ljudi,

Radili ovo posao? Šta se dobije za 350-400€? Na šta da se obrati pažnja? Kakva podrška-struja treba za ovo? Gde bi to uopste stalo na moju krntiju?

Ja jedino znam za šta bi upotrebio...

jurajurajura01

Gledo kad sam bio nedavno u formaxu
Ali problem kod tebe i kod mene na camcu sto ju nemos nigdje zakacit presiroke stranice na camcu

SMT

maverick

Bas danas gledao malo po netu....bole me ruke i noge od vecernjeg preveslavanja a i vjecno sam brz na Dravi za vertikalu....Uzvodno neke brzine nema...vise je za korekciju nizvodno...bar na mom čamcu....da li se isplati...evo gledam svake godine u ovo doba  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mifla

Ja bi preporucio premcanu el.pentu. skuplja je vise nego dosta od krmene, ali za voznju i opcenito ribolov je bolja. Daljinski ili pedala, za vertikalu

DJ17

i ja sam vec 100 puta bio u fazi kupovanja-odustajanja i na kraju jos nisam kupio, ali ima napredka  :rofl2:  bar sam odlucio koji cu kupiti kad dodje do tog...haha MotorGuide r3-55lbs...

jurajurajura01

Citat: SMT  u Lipanj 17, 2020, 20:19:31
Misliš na ovaj deo?

Da, na krmu-zrcalo nemozes zasarafit bez da se nenaprvi nekaki nosac

mini I

Imam Yamahu 18 , već godinama - skuplja prašinu.  :BangHead:
Nema mjesta na čamcu gdje bi ju mogao  montirati, naravno bez da ne iskemijam nekakav nosač.
Za sada nije u planu. :uf:

srco

Elko marine ima u ponudi krmeni nosac za elektro pentu ... kome treba ...

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

maverick

Ima i nekih jednostavnih riješenja....samo ta cijela priča dodatno komplicira pecanje....

DJ17

mozda bi se ovako nesto dalo prilagoditi, ako vec ko i sam niste za busenje camca da bi se dodala neka daska ili fosna kao nosac...

im84

Citat: SMT  u Lipanj 17, 2020, 19:29:09
Ljudi,

Radili ovo posao? Šta se dobije za 350-400€? Na šta da se obrati pažnja? Kakva podrška-struja treba za ovo? Gde bi to uopste stalo na moju krntiju?

Ja jedino znam za šta bi upotrebio...

Druze, uzmi Haswinga Osapiana 55lb (imas u Kapitalcu, povrat PDV jos) i zavrsio si posao, a gotovo upola jeftinije ( sa povratom i puno više). I mislim da se ručica jos bolje spusta za razliku kod ovog modela.
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Citat: Mifla  u Lipanj 17, 2020, 22:23:16
Ja bi preporucio premcanu el.pentu. skuplja je vise nego dosta od krmene, ali za voznju i opcenito ribolov je bolja. Daljinski ili pedala, za vertikalu

Šta je red veličina cena za ovakvu pentu? Neki srednji kvalitet ili tako nešto... Pedala, recimo...

maverick

Imas kod nas u Kapitalcu....ovaj s linka sam isprobao...i ono...da li mi treba...ne treba...pogotovo na Dravi....na Dunavu cu mu svakako naci primjenu pri vertikali...ali onako...kupicu ga na novi čamac čisto da izgledam kao da nesto znam o pecanju  :stripii: :stripii:

https://kapitalac.com/ribolovni-oprema/krmeni-elektro-motori/haswing-cayman-55-lbs-12v.html