ELEKTRO PENTE

Autor mossi, Prosinac 13, 2012, 16:05:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Ma to je korisna stvar... Ako dobro računam, 530-550€... 14 kg, sad ne znam šta tu spada u lagano ili teško...

maverick

Nema tu lagano ili tesko...tezak je akumulator...mozda dvadesetak kg...tebi to ionako ne igra ulogu na tvom čamcu...Računaj da ti imas povrat pdv-a na ovaj iznos...tako da je priča jos povoljnija....Korekcija pri vertikali...usporavanje a ruke slobodne....Kazem , svake godine ga kupujem pa ne kupim...ove sezone kontam da ce biti na čamcu čisto da se vidi da imam  :stripii: :stripii: Tako da sto se mene tiče kupio bih i neki pokvaren  :stripii: šale malo naravno  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

SMT

Ma nema šta, on je to ljudski sve napravio...
:hi:.. Video sam...
Možda jednog dana kada budem imao ozbiljnije plovilo... Sad bi nešto kompromisno, a iskustveno znam da to bude skuplje od najskupljeg :stripii:

alexdja

Da li taj Haswing ima spot lock ili kako se već zove, anchor... ?
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Ima s gpsom...on je nesto skuplji model...e sad...kako se to sve spaja...vidio sam nesto preko moba...tableta...nemam pojma  :uf:
Citat: SMT  u Srpanj 07, 2020, 13:11:38
Možda jednog dana kada budem imao ozbiljnije plovilo... Sad bi nešto kompromisno, a iskustveno znam da to bude skuplje od najskupljeg :stripii:

A ne znam sta je ozbiljnije plovilo od tvog...ja budem pokusao sklopiti nesto s obzirom koliko budem imao zetona

alexdja

U principu bi bila dovoljna funkcija "drži me ovde" u smislu držanja u mestu i držanja pravca čamca (ukoliko je to uopšte izvodljivo u toku, na vetru i talasima)...

Ne znam da li je za to neophodan GPS i da li tako nešto uopšte postoji bez GPS-a...

im84

Ono sto sam primjetio da pramčani (ovi naprije montirani) lakše rade, jer vuku čamac. Ovi krmeni (klasični na zrcalu), guraju vodu, i znam da je to dosta mučno. Daš maximalni gas,a  ono jedva ide, nedaj Boze u jacoj struji.
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Citat: maverick  u Srpanj 07, 2020, 13:35:02
Ima s gpsom...on je nesto skuplji model...e sad...kako se to sve spaja...vidio sam nesto preko moba...tableta...nemam pojma  :uf:
Citat: SMT  u Srpanj 07, 2020, 13:11:38

A ne znam sta je ozbiljnije plovilo od tvog...ja budem pokusao sklopiti nesto s obzirom koliko budem imao zetona

Sreo sam Alu Bela na vodi, reče mi da daje beskamatni kredit na 10 godina za kupovinu plovila kod njega uz popust od 20%... Bez menice i ziranta, na “dodjem ti”, rata 20-25€... Ne znam jel tebi nešto tako spominjao, vi ste bolji, verovatno ide i na 15 god... :stripii: :stripii: :stripii:

mossi

Dobiješ 15, uzmeš flex .. dobiješ 10.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

alexdja

Ovako nešto...

Ako ima za 5 glava...  :icon_biggrin:

maverick

Što se tiče ALU BEL...susretljiv momak i da se dogovoriti s njim svasta...kamate su onako... :stripii: sreca u nesreci sto se kum ne javlja...kontam da bi njegovi savjeti bili jos skuplji  :uf:  Uglavnom, da se vratimo na temu...mislim da taj s gpsom dodje oko 700 eura pa odbijes 25 posto pdv...dodjes do dobre i povljne cifre...nisam strucnjak ali kontam da to taj moze...mislim drzati tocku...kontam da gps treba  :sha:

maverick

Evo nesto...za Greysa ili SMT-a...kontam da bi lik napravio i dva kad bi ga se zamolilo