Javni natječaj za dodjeljivanje ribolovnog prava....

Autor šime, Lipanj 20, 2015, 15:28:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

kobac

Ovaj kojeg spominjete bi trebao biti simic iz bilja
Ima nekakav poticaj ili nepovratna sredstva od drzave sto mora potrositi za sredstva za rad-navodno nekih 400000 kn pa zato toliko ulaze, a plus toga ima prodavaonicu ribe i snabdjeva nekoliko restorana, isto tako otkupljuje ribu i od ribokradica, pa zbrojite....
Trenutno vozi mercury 115 2t ako se je varam na nekom maskirnom limenjaku
Dali je dobio dozvolu neznam, dali ce dobiti neznam, ali da zna puno ljudi od ministarstva na dalje to znam

miha

ograničenja nikakva ...kontrole nikakve ...cijenu formira sam 80kn...70kn...nije bitno kako mu se svidlo ima ribe na tržištu nema ribe na tržištu i samo deri ....samo zgrabi zdelom u božjoj bašti i deri ...i još k tome niko ga ne sili na neka poribljavanj..... policija je na njegovoj strani tj. zakon .....hebe mu se ladno ....i još kolku če odštetu dobiti kad HR zabrani privredni ribolov ....

dravski pecaros

citam i nevjerujemm..brate mili da nepostoji riješenje za to baš nevjerujem...

pajdo77

Kako Miha kaže liku će masno platiti za izvjesno vrijeme samo da prestane ribariti. To isto se već dešava na jadranu gdje ribarima nude lovu da prestanu ribariti(EU)mislim. Sve što je tip uložio u alat za ribarenje će dobiti natrag,taj isti alat će prodati po drugi put nekom drugom jer mu ga je prvi put isplatila država a dotle će bez nekakve kontrole preorati Dunav da neće ni školjka ostati. I sve to uz nečiji blagoslov.

dravski pecaros

da se malo digne mediska prašina nebi sam tako to radio...mi smo u EU a kopacki rit je park prirode....

mata postar

ako su ribari dobili potez kopačkog rita onda je to masakr i potpuni izlov jer oni nelove da bi lovili i sutra njima je bitno da je danas pun čamac. netko je dobio veliki šap, komad kolača,  a ako je to šimić i ekipa, onda slijedi potpuna devastacija dunava.

kugla, imali smo riblje dane i trebali smo soma, došli smo do šimića, nije bilo štuke ispod 5kg, najveća je tog dana bila oko 22kg, sve iz kopačkog, vemelja, još se hvale

mata postar

da li išta može napraviti , poslati nekakvo pismo, kome, na koji način apelirati, da ukoliko koncesiju dobiju ribari, počinje devastacija i uništenje ?

Slaven

pa da, isto razmišljamo, neki zeleni, politika, mediji, bilo šta, daj jel ima netko iz HDSSB-a tu, to je lokalna stranka koja treba brinuti o interesima slavonaca i baranjaca jebiga, treba dić hala buku do jaja, to je jedino šta možemo napravit

miha

politika ih i dovela za stol početkom godine ...sve se izdogovarali poslikali za TV i medije i nakon toga toga svako na svoju stranu i po svom ...ne znam kojim jezikom razgovaraju na tim sastancima čini mi se da jedni tepu esperanto a drugi ,,svahili i tako .... :sha:

dravski pecaros

izgleda da je tu taj šimić ribar samo necija igracka..cini mi se da vece face iza toga stoje

maverick

Mislim da ne...ali sve je moguce...ta informacija da je to plovilo...motor i oprema kupljena iz nekakvog poticaja EU je izgleda točna ...i oni se nadjose medju ljudima koji su dobro opremljeni spremni devastirati riblji fond...odavno su znali da ce dobiti koncesiju za ribarenje, odavno su znali da ce biti muke oko dodjele ribolovnog prava...a mi smo sve to naivno promatrali...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Debeli šef

nitko nam ne brani da damo ponudu za koncesiju.
samo 500 ribolovaca po 1000 kuna i neka netko ponudi više ako ima računicu.

ali lakše je kukati kako se nema... pa 1000 kuna mi 100 litara goriva... taman za servis na autu... platiti neku ovrhu za mobitel.................. durbaher 5 kuna...

ovo je osnov svega. kad dobiješ (kupiš) pravo da određuješ pravila tek tada ćeš gospodariti održivo.

ja sam sve učinio da stvari posložim kako treba. igrao sam eurojackpot ali nije prošlo. da sam dobio sve bi koncesije bile moje.  :icon_king:

miha

dao sam 500 kuna za dozvolu ,a za koji klinac šta mi to nude ....

mlb

miha

nemoj sračkat nikad nisam gledao tako na to ...znaš ti o čemu ja pričam ...ovaj ribu ne prodaje ..... :006: za početak imaš žuti ....