Dozidani Premix 94/Titel 9/ iliti... DIDA

Autor DIDAPATAK, Kolovoz 29, 2015, 13:21:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Sveto pismo plovidbe na dužu deonicu:

Lagano ustajanje u svitanje, kafica rakija.
Polazak, doručak u hodu, kad upekne zvezda vreme je da se završi sa plovdbom za taj dan.
Nekad tempo plovidbe odredjuju neki drugi parametri: loše vreme, kraća ili duža deonica - dobro mesto za logor,
Dobra ekipa, često neplanirana. Loša ekipa! Kvarovi na plovilu, Nabavke, hrane i benzina,  itd ...

baka

Citat: mossi  u Veljača 10, 2016, 17:10:03
Ja otišao do Djerdapa i nazad, kako ne može uzvodno?!  :rofl2: :stripii:
1000km tamo i nazad!
I sve polako i lagano potrošio 170L benzina.
50 dole i 120L gore!  :tongue3:

Znao sam da ćeš se javiti :takoje: :uf:, samo bio si, koliko ono; 4-5 godina mlađi, nisi ženu vodio i sve super :headbang:
Ja samo gledam po sebi, da otići ću do Ðerdapa sigurno, ali nema šanse da jurišam vodom nazad, barem za sada sa sharkom.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

mossi

ossa

A zašto ne sačekate regatu koji organizuje Vode Vojvodine? Tu se super možete provesti... Ako možete da sačekate, mislim da je u junu... https://sr-rs.facebook.com/RegataVodeVojvodine
Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Malo smo rasplinili Didinu temu, ali sve što je napisano ima veze sa vezom.
Ja iskreno ne volim velike regate, gužvu. Možda ni Dida ne voli?!
Možda mu se ne uklapa u termin? Ko zna?

DIDAPATAK

..hijaaaooooo  :uf:..ne spominjite amazonke,mexikanke,brazilke..neće me Dara pustiti  :BangHead:
..N.S. - Osijek je 120km..cestom..tako ..ako ostanem brez para i vremena zovem  :red_indian: da me vrne natrag..ako bude ispravna Tunjina prikoljic  :stripii:
..kako se raspitujem..tako 15dana postaje kratko  :icon_scratch:..ima stvarno prelijepih mjesta i dragih ljudi za obići  :notworthy:   bila super stvar kad bi se još neko pridružio..eto..Mossi reče do Tikvare..i tako..zajedno smo jači  :ok:
..nažalost,Baka,puno je stvari pod ako i kad..takav posao i zdravlje...ali ideja ide u tom smjeru  :icon_thumright:
..Ossa..star sam ja da pratim ritam..pomalo.. :character0032: :crutch:
.. :baba:

ossa

Link je tu pa ko voli neka gleda. Svaki učesnik dobija 20litara benzina, besplatno se ide kroz sve prevodnice,  kada idu dva tri čamca, slepaju se kroz kanale, pa se uštedi čorba... Nisam nikada bio, ali ideja mi se dopada...
Naidju krize, drukcije grize...

DIDAPATAK

..ako  uspijem uskladiti vrijeme ja sam definitvno ZA..kad popustim ja ostanem i dobro..kontaktirat ću Mirjanu svakako  :icon_thumright:
..pitanje za Mossija..koliko bi koštalo jedno prevlačenje DIDE oko te neispravne brane u Bezdanu..pokupe me u kanalu i puste u Dunav.. :sha:

mossi

Ako bi smo našli odgovarajuću prikolicu... pivo?!  :tongue3:

DIDAPATAK

..ono drugo pola janjeta  :jede: i tako..
..ispada da su kanali oko Sombora pravi šlag na tortu..pa ta varijanta(prikoljic) plus carina u Bezdanu djeluje obećavajuće  :ok:
..a pošto ću vjerovatno ostat brez para..samo me gurnete nizvodno pa me Osječka ekipa fata kod ušća  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Žorž

Citat: DIDAPATAK  u Veljača 10, 2016, 21:27:00

..ako  uspijem uskladiti vrijeme ja sam definitvno ZA..kad popustim ja ostanem i dobro..kontaktirat ću Mirjanu svakako  :icon_thumright:
..pitanje za Mossija..koliko bi koštalo jedno prevlačenje DIDE oko te neispravne brane u Bezdanu..pokupe me u kanalu i puste u Dunav.. :sha:
Ako ti odgovara to je dobitna kombinacija :ok: Ja kao ni Mossi,nisam više nešto u ljubavi sa gužvom,ali od kanala jedino mi je interesantno,to oko Sombora i neke stajaćice oko Apatina,za sve ostalo Dunav&Tisa rules :hi:

DIDAPATAK

..Tohi upalio...i prede ko mačić..povremeno zarže,he,he   :hello2:
..ja sretan ko nova godina   :icon_thumright:
..a volem ga...baš.. :love3:

pajdo77

Nema se šta prigovoriti. Dida ga je kresnio,na tohija mislim :ok:

DIDAPATAK

..eto ga hebi... :BangHead: :BangHead: :BangHead:
..danas saznao za godišnji..početak 4-tog i kraj 8-og..........a bolovanje od lane potrošio  :uf:
.. u 4-om..mislim hladno i prebrzo dolazi..a preko ljeta obećao Dari more..
..sad sam stvarno  :icon_puke_r:..moram smisliti neki zamjenski dernek... :sha:

Darko

nisi se dobro organizirao , ja imam još neiskorištenog bolovanja iz 2010 god.  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.