Izgradnja aluminijskog čamca

Autor pile-1, Rujan 27, 2015, 15:44:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ZeroCool

na kraju ce verovatno biti oko 4.60 i blago v korito  ;D

pajdo77

Meni su fora oni "Kanadski" aluminijski slični elanovim čamcima samo koliko sam ja to vidio oni su zanitovani ili se to meni na videu činilo,kako to oni vucaraju ne bi reko da to ima i sto kila

maverick

Citat: ZeroCool  u Kolovoz 16, 2016, 19:52:10

Uzmi u obzir da su table odredjene duzine i da radiš čamac i da bi sto bolje iskoristio plaćeni materijal...a V korito u kucnoj izvedbi..zanimljivo...nadam se da ces nas častiti slikama  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

što blagi V
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

ZeroCool

posto nisam pecaros i camac koristim iskljucivo za razonodu radio bi nesto da ide lepo sa manjim motorom ....ima jedan na Dunavu radjen blago v sa mercury 40ks leti na vodi doslovno a i izleda jako lepo mislim da je duzine oko 5.5m

ZeroCool

Citat: maverick  u Kolovoz 16, 2016, 20:07:26

Uzmi u obzir da su table odredjene duzine i da radiš čamac i da bi sto bolje iskoristio plaćeni materijal...a V korito u kucnoj izvedbi..zanimljivo...nadam se da ces nas častiti slikama  :uf:

table mislim da bi najbolja varijanta bila AlMg3 - 1250 mm x 6000 mm x 3 mm

maverick

A ipak ces morati kod rj-a na instrukcije.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za takvu namjenu i tu snagu motora V je ok

ZeroCool

imam sperov camac koji sam sam pravio i svaki savet je dobro dosao....

rj

AL je zahtjevan materijal traži određene alate i strojeve .ako nemaš riješeno varenje  nemoj ni počimat u VU imaš odličnog majstora i čovjek je spreman pomoć(barem koliko sam ja prićao sa njim) mislim da ga zovu Kala ili Kale nisam siguran ...ili zapali do Belišća da vidiš šta ti treba ...
p.s. 1250x6000x3 ne postoji

ZeroCool

znam da ima i vec su pali neki dogovori za sledecu sezonu zato sam se i odlucio na aluminijum...jesi siguran da ne postoji gledam na stranici gde se prodaje materijal u srbiji jer je jeftiniji dosta...Nije problem ni do Belisca doci pa da vidim sta i kako :)

rj

nisam nikad naišao na te dimenzije ...malo "hrabro" sam napisao ne postoji ...

Zagor

Ako radiš samo za razonodu, ja bi napravio sperov čamac i oblozio ga furnirom tikovine, mahagonija ili druge egzote i opalio bezbojni lak da se drvo ljepo ističe, naravno epoxy ispod laka i staklena vlakna. Svaka ženska bi bila tvoja, na tebi je samo da se frajerišeš  :stripii:  :rofl2:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

ZeroCool

Citat: rj  u Kolovoz 16, 2016, 20:48:48
nisam nikad naišao na te dimenzije ...malo "hrabro" sam napisao ne postoji ...

od dve table bi mogao onda napraviti stranice i pod i jos ostane :)

ZeroCool

Citat: Zagor  u Kolovoz 16, 2016, 21:08:01
Ako radiš samo za razonodu, ja bi napravio sperov čamac i oblozio ga furnirom tikovine, mahagonija ili druge egzote i opalio bezbojni lak da se drvo ljepo ističe, naravno epoxy ispod laka i staklena vlakna. Svaka ženska bi bila tvoja, na tebi je samo da se frajerišeš  :stripii:  :rofl2:

vec napravljen ali bi ipak nesto trajnije ovaj ce biti na prodaju :D