UKIDANJE PRIVREMENE MJERE ZABRANE RIBOLOVNIH AKTIVNOSTI NA DUNAVU U PP KOPAČKI R

Autor šime, Listopad 20, 2015, 20:12:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mudri

Sva ok,samo mi nije jasno zašto nadzornik nemože prodati dnevnu dozvolu na dunavu,a može doći do nekoga na vemelju i njemu prodati dnevnu,ne mislim kupovati ove godine,jer teorijski bi mogao ići samo 5 puta,a u praksi će biti i manje tako da jedino sa dnevnom idem,a nagodinu kupujem po starom.....

kobac

Članak 23.
(1)   Ribiči smiju loviti ribe uz uporabu dopuštenih ribolovnih alata i/ili opreme i/ili mamaca.
(2)   U ribolovu ribiči moraju uvijek kod sebe imati dozvolu za ribolovno područje ili ribolovnu zonu na kojima obavljaju ribolov.
(3)   Ribe ulovljene u rekreacijsko-športskom ribolovu ne smiju se stavljati u promet

dozvolu uvijek moraš imati kod sebe, a zašto oni tako prodaju na vemelju to treba njih pitati
u zakonu tako ne piše...

maverick

Ma malo mutite ali ajd...pola vas nema ni dizvolu za Dravu a za Dunav da i ne pričam...naravno da je puno 400 kuna za dva mjeseca...ali posto se zadnjih godina nije bas ni kupovala dozvola mislim da je veci šok ovo da se mora imati  :stripii: a te priče ja ne idem ali ne bih dao....Malo mi to liči na Big Brother...dala bi da me hebu ali da ne snima televizija...
TAKO DA KOGA SE TIČE I TKO ZELI NEKA PLATI I IDE...TKO NIJE ISAO NEKA SUTI I NE KENJA
Nadalje šećerana izvozi na mjesto predvidjenom za otpadni materijal s farmi u njihovom vlasništvu i sinoć sam bio vidjeti kako sve to skupa izgleda....Placaju se privatni kamioni da to deponiraju na ta mjesta...Ne znam i ne zanima me koliko je to ekoloski...ali ostavljaju u svoje dvoriste i ne puštaju u Dravu. Ona priča se Šimetovim prvim prosvjedom na govnari je urodila plodom....
Treba biti konstuktivan i ne očekivati nerealno...ljudi su vise manje uvijek stoka sitnog zuba i nikad nece s nicim biti zadovoljni...ali sreca..ali tko je enzadovoljan neka svoje nezadovoljstvo ostavi negdje drugdje...Sad osim svega onog dolazi nam uskoro Nova Godina....i moguci problemi s zatvaranjem rijeke Drave....treba malo gurati u tom smjeru...ne želim ni pomišljati na posljedice da se to dogodi.....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

citam po fejcbuku da vec ima ulova i gledam slike,  ima dost camaca po slikama
za vikend najavljuju veiku guzvu  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Mudri

Sad jel neko ima ili nema dozvolu,zato vjerovatno postoje neki kontrolori,ja sam od kada je PP upravljao dunavom uvijek kupovao dvije,tako da ću i nagodinu ,ali za 3-4 puta što ću izaći na vodu nedam 400 kuna,i kad se zbroji koliko sam puta dosada bio opet ne treba 400 kuna....

rj

bili danas po dozvole ...400kn HRVI  nema popust ...bili na vodi ...lijep dan  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kobac

rj ta što si ti kupio je ista kao i druge-nema nigdje naznačeno da je za hrvi

rj

nema... u parku su mi rekli da mi ta dozvola vredi na svim tekućim vodama ...uzela mi je rješenje tako da kontam da zna šta prića..

kobac

Ne kontam SAD, na toj što ti je dala nepise da je HRVI , a kaže da vrijedi za sve tekuće vode
Kakvo rješenje je uzela????
Pojasni!!!

šime

Pa naravno da vrijedi HRVI dozvola  i nisi morao ići tamo po nju jer ti vrijedi ista takva dozvola da si ju kupio bilo gdje.
  Njihovo tumačenje takve dozvole nema mjesta , brkaju lončiće.
  Kobac molim te daj mi pojasni i pokaži koji su to pravi HRVI ,a koji su to foliranti ,ako znaš koji su foliranti , pa daj ih prijavi i ukaži na njih .

maverick

Imam dozvolu i doista se ne osjecam drukcijim od pojedinaca...neke HRVI cijenim i postujem ali dobar dio nabijem na grbavi katolicki....bez imalo stida. Doista ne mislim kupovati pet dozvola....zato se i borimo i budem isao na sud ako treba...Samo me zanima tko ce nas pregledavati....ovi policajci odnosno novopeceni cuvari s postoljem....koji su za vrijeme zabrane pecali na dunavu ili rendjeri kojima je ribocuvarska znacka nemoguca misija
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

E moj Šime ti koda si s Marsa pao, ja vjerujem da ti dobro znaš na koje folirante ili tzv. Piti jesti piti i slične  mislim, a ima i onih koji su ranjeni u prometnoj nesreći, sami se popucali i sl., a da ja mogu takve riješiti bilo bi to rjeseno ali znamo da kojekakve revizije to nisu riješile i da za to treba imati dokaze a to nemam (o) pa ne vrijedi ni pokušavati..
Ali neka se nitko ne naljuti, neću više komentirati o toj temi da se nebu  nešto gore izrodilo...

Što se tiče dozvole HRVI, ja stojim kod onoga što sam prije napisao , a to je da bi trebala vrijediti ali ja nisam mjerodavan da odlučujem...

Mudri

Kobac svaka čast,potpisujem ovo,ima i kod mene u ulici jedan koji se borio u Mađi a ima više staža u HV nego cijela klapa....ali što ti kažeš nema tu pomoći.....

rj

Citat: kobac  u Listopad 29, 2015, 21:59:07
Ne kontam SAD, na toj što ti je dala nepise da je HRVI , a kaže da vrijedi za sve tekuće vode
Kakvo rješenje je uzela????
Pojasni!!!

uzela je rješenje o invalidnosti (HRVI) nisam obratio pažnju šta piše u dozvoli ...samo mi je rečeno da nema popusta već da dozvola vredi i za druge vode

Debeli šef

hrvi dozvola vrijedi i na dunavu u ritu i niste ju trebali kupovati.
ovdje nema pravila reciprociteta, koje rit još nije potpisao ni sa kojom zajednicom, jer hrvi mogu loviti na svim tekućicama.
takva dozvola ne vrijedi na podunavskim kanalima, dunavcima, a posebno ne na sakadašu.
pitali neki jel sad smiju na sakadaš.  :stripii: