UKIDANJE PRIVREMENE MJERE ZABRANE RIBOLOVNIH AKTIVNOSTI NA DUNAVU U PP KOPAČKI R

Autor šime, Listopad 20, 2015, 20:12:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

rj

kažem kako mi je službenica rekla ...
da ponovim
HRVI dozvola NE VREDI NA PODRUČJU JURIZDIKCIJE PP KOPAČKI RIT
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Debeli šef

ma vjerujem da ti je to rekla, no do prije mjesec dana nije vrijedio ni kompletan zakon o slatkovodnom ribarstvu, dok nije došao inspektor.  :takoje:

pitaj kako će službenica objasniti ovaj članak zakona?

šime

Dotična gospođa priča gluposti ,a cilj im je da što više prodaju ribolovnioca .Znam jako dobro da JU Kopački rit puno toga ne razumije vezano za ribolovnice i vrlo brzo će uvidjeti da to i nema baš neke finacijske koristi jer prodaja dozvola ide po pravilima ribolovnog saveza i ministastva  poljoprivrede, naročito one za HRVI I VRIJEDE GDJE GOD DA JE KUPITE , izmišljaju toplu vodu.
m Febeli šef je to pojasnio jako dobro i nema se tu šta dodavati ili oduzimati .
Samo da nam se ovoga konačno riješiti ,ali još malo duboko sam uvjeren.

rj

Mariorhr

Citat: šime  u Listopad 30, 2015, 19:27:44
Dotična gospođa priča gluposti ,a cilj im je da što više prodaju ribolovnioca .Znam jako dobro da JU Kopački rit puno toga ne razumije vezano za ribolovnice i vrlo brzo će uvidjeti da to i nema baš neke finacijske koristi jer prodaja dozvola ide po pravilima ribolovnog saveza i ministastva  poljoprivrede, naročito one za HRVI I VRIJEDE GDJE GOD DA JE KUPITE , izmišljaju toplu vodu.
m Febeli šef je to pojasnio jako dobro i nema se tu šta dodavati ili oduzimati .
Samo da nam se ovoga konačno riješiti ,ali još malo duboko sam uvjeren.

PP Orahovica i poznati nam ribari  :stripii: :stripii:

dravski pecaros

a sta svi po tim ribarima koji imaju dozvolu da love i prodaju..pa po dobrim informacijama 80% ribolovaca ide uzvodno od ušča da lovi i prodaje ribu..a dali imaju za to dozvolu????

Darkestrah

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

Mariorhr

Citat: dravski pecaros  u Studeni 01, 2015, 17:57:31
a sta svi po tim ribarima koji imaju dozvolu da love i prodaju..pa po dobrim informacijama 80% ribolovaca ide uzvodno od ušča da lovi i prodaje ribu..a dali imaju za to dozvolu????

Jbt Dravski ti ko da nisi bio na prosvjedu  :sha:

dravski pecaros

Citat: Mariorhr  u Studeni 01, 2015, 18:21:10
Citat: dravski pecaros  u Studeni 01, 2015, 17:57:31

Jbt Dravski ti ko da nisi bio na prosvjedu  :sha:
ja sam protiv ribara bio i ostat cu... :hi:

šime

Pa naravno da su ribari na "zubu" ili bolje rečeno kontrola i pračenje šta rade i koliko ribe " Vade" .Da ovo "vade" je ključno , pa nije Dunav rupa bez dne , stalno se grabi i vadi ,a ništa se ne ulaže u riblji fond , neka se samo jedna (a nedaj bože dvije uzastopno)godina mrijesta upropasti zbog loših hidroloških godina i uz ovakvo djelovanje ribara (bez ikakve kontrole i evidencije), pecati ćemo i na Dravi i na Dunavu možda samo "šnajdere" i sa sjetom se prisječati nekih ne tako davnih godina.
U krajnjem slučaju šta imaju ribari raditi pa i uz rubna područja največeg prirodnog mrijestilišta ribe u Europi. Pa kako objasniti onim ljudima iz Zapadnog svijeta koji znaju za Kopački rit i znaju za to prirodno mrijestilište, da tu harače i mrežare ribari bez ikakve kontrole i bez ikavih ograničenja.Zgranuti su tim čenjenicama a da ne govorimo o ribokradicama "srtrujarošima", samo nije jasno ljudima koji bi trebali itekako voditi računa o ovoj vodi , a kako stvari stoje ulaskom u ovu problematiku , čini mi se da to mnogi mjerodavni ne razumiju ili im se najjednostavnije JEBE za ono što su dobrano plačeni da vode brigu .
   Samo da na navedem da još uvijek čekamo pisani odgovor Uprave za ribarstvo ,ali polako , sve će doći na svoje.Nek se zna. Ma sram ih bilo , kalkulanti i prevaranti .

rj

Citat: kobac  u Listopad 29, 2015, 19:14:29
rj ta što si ti kupio je ista kao i druge-nema nigdje naznačeno da je za hrvi

danas čitao ...da na dozvoli je naznačeno HRVI

kobac

Mariorhr

Zadnjih par tjedana svjedočim što uživo a što po facebooku i raznim forumima totalnom pokolju smuđa na Dunavu od Aljmaša,Erduta pa do Dalja a bogami i na Dravi ista situacija.. Kao i one godine sa štukom, nosi se sve, i u mjeri i bez mjere a o količini da i ne pričam. Od 3-4 komada po ribiču pa i do 13-14 komada. Znam da je zajednica u *urcu i da nema tko to kontrolirat ali zašto policija to nije preuzela na sebe  :sha: Opet će biti nagodinu kukanja kako nema smuđa...užassss

kobac

dobro pitanje,3-4 ajd normalno al 13-14 baš i nije????
ja nemam odgovor!!!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"