Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

rj

što stepa kmeči? tunjo mu kriv
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dus

stepi se opet zamutilo pred očima ! :rofl2: :flasica:

baka

Citat: rj  u Prosinac 13, 2015, 19:56:38
jel Dunav još mutan

Ma mutan je još uvijek, nosi neku prljavštinu, ma bez veze voda. Bio petak i subotu, pušiona samo takva. Lega bio subota i nedjelja, isto pušiona. Smuđa ni u tragovima, jedino mo'š dobit one ispod kile, a i oni grizu mrljavo, pustio 5 takvih. Ubio me, ma šta ubio, satro me doljnjak što je pirio točno u facu, ne možeš se sakriti.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

večeras moji iz razreda obilježavaju 30 god mature negdje u baranji.žao mi je što nisam otišao, a nisam otišao zato što sutra idem na pecanje.
stvar izbora.
vaga je radila do jutros i prevagnula je sava,mir, tišina.čamac i igra sa smuđevima.

dvojba kao i sve dvojbe u životu.

sava je prevagnula naprosto zato što sam kraj nje proveo više vremena nego u srednjoj školi.uzela je neke moje terete i dala mi je iskonske ljepote više od bilo koje škole.
naravno nisam idiot idući put ću sigurno otić  sastat se sa školskim prijateljima.

sutra idem na pecanje i to me raduje

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

To ti je slično kao kad ja odem u trgovinu pa me nema 3-4 sata a sav pribor u autu pa ja kao krivo skrenem na raskrižju i skužim tek kad dođem do Drave da sam krivo skrenio al ajd da iskoristim što sam već tu...

pajdo77

Ovaj dan bi valjalo iskoristiti pa makar otići i pljuniti u Dravu ako ne i pecati. Pa već dva tjedna čim čovjek oči otvori magla ko u Londonu,već sam zaboravio kako sunce izgleda. Bolje bi po suncu deku betoniro cijeli dan nego u magli jeo janjetinu. Mora da sam onaj metereopat.

joker

pajdo nemoj pljuvati u dravu dici ces vodostaj.a ovo sto kod tebe oscilira 1cm gore dolje to mi tu bacamo jig :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Znam ja vas uzvodno, zatvarate po mraku neke slavine tamo a onda mene *ebe vodostaj pa mi ne peca. Na godinu prodajem čamac i johnsona jer kod mene ne vrijedi pecati i kupujem malo kamp-kuhalo i dobre cipele pa krećem od Osijeka uzvodno rijekom Dravom do granice. Gdje mi noge otpadnu tu stajem,raširim šator i pecam. Valjda će mi ljudi putem dati komad kruha a za ribu ne brinem :stripii:. Kad dođem do tebe Jokeru i kedere ću ti na tvom mjestu popecati :rofl2:

joker

brzo bi ti dosao do mene hehe ma ne prodaj nista naici ce riba sta se sekiras al stvarno koliko izlazaka imas i da te bas nece pa to mi je nevjerovatno
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

DIDAPATAK

..Pajdo  :ok:..idem i ja s tobom...samo da nabavim dobar šćap ili štake  :crutch: a za klopicu nebrigaj..biće slanine i čvaraka  :jede:
.. :baba:

pajdo77

Jokeru ajde što je tebi nevjerovatno što me neće al što ni meni ništa nije jasno :rofl2:,Dida ma nas dvojica polako na noge lagane pa gdje bolje-tu duže. Kuda nam se i žuri? Pa cijeli život je pred nama? :stripii:. Na godinu moram nekako do jednog fider-štapa kako god znam pa se ja vraćam na moj stari-dobri senk. Za soma i šarana imam štapove(ne znam šta će mi),jedino mi fali jedan fider za Dravu malo jači da rokam hranilice od 50-grama i lagano u lov na bijelu ribu. Bar mi peca a blinkerisat ću jednom tjedno. Kako je moj pokojni deda Ðuro reko ne vrijedi silit kartu. Kad te neće a ti probaj nešto drugo.

Bole123

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bole123