Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

To je nekakav plato od šljunka, kao nekakav jezik. 15m od obale je dubina jedva metar, onda se lagano lomi na 3m.
Linija hranilišta je spoj tzv. dvije vode. 80g olovo je sasvim dovoljno.  :hi:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

Pecamo kao soma
ovaj vretence
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Vratili se,
koliko god htio ugostit zagora , zasrali smo obojica  :stripii:
obojica od 4,5 ujutro budni, radili i sad otisli na pecanje, oko 22h smo bili polumrtvi a do 23 je zagor vec odspavao sat vremena  :stripii: :stripii: :stripii:
nazalost lokacija 0 bodova a opce dobro sto nismo isli na dunav jer je ćale smrljavio mjesavinu pa t10 ide kao t4   oko 6 na sat, katastrofa.

sve u svemu , drveni cikl nije mjesto za spavat, onaj moj panglu je majka,
kako je dobro kad malo padnes s konja na magarca pa opet pocnes cjeniti svoje .
inace, zagor  i ja ponavljamo pecanje u cca 14 dana ali na dunavu u panglu, pa i ako legnem na pod nebudem mokar  :BangHead:

ps. zagor ufatio 2 ribe na feder  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

A lijepo da ste uspjeli izaci...dvije ribe vidili...vas dvojica...sto bi narodski rekli ...grupnjak  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Navodno bi i bar slijedećih desetak dana trebalo biti vrijeme slično ovom pa se može i odpecati cjelu noć a da vas kiša ne opere. Istina da po noći zahladi no dvojica ste,malo se navečer stisnete jedan uz drugog,zvijezde i tako to :rofl2:

šajzika

Rjesit cemo nesto.  :hi: :stripii:

Audentes fortuna iuvat

ibro dirka

Sinoć bili kolega i ja na Dunavu. Nisam brojao ali mislim da smo uhvatili 20-tak bajkoša tražeći onaj vakumski raub, na kraju kolega dobio jednog smuđa oko 2 kile.

Zagor

Dogovarali se dva tjedna i onda brzinski se dogovorili za jučer  :stripii:

Meni je bilo super do povratka u Neptun kad sam izbacio ostatke bureka kroz uberlauf  :stripii:
Imao sam čast biti prvi koji je povraco kod Šajzike u čamcu.   :rofl2:

Nakon dugo vremena sam plovio i prvi puta na Dravi sa motornim čamcem. Ja sretan ko malo dijete i još sam uhvatio prvi puta vretenca.  :laughing7:

Šajzika je bas ljudina, jedva čekam reprizu  :hello2:

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

neka vam je bilo dobro :ok:,bit će ribe mada me čudi da vam nije više pecalo. Drava je čak malo i došla što nije loše. Gdje ste pecali kad niste išli na Dunav?

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Aaaa koja milina...sam šteta bureka  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Sunce ti poljubim,kako taj vozi kad mu čovjeku u čamcu bude muka :stripii:. Šta bi bilo da ga je vodio na ringišpil :sha:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Zagor

:stripii:  :stripii:  :stripii:
Šajzika vozi odlično, ipak je on profi šofer. Zeludac me mučio, neka žgaravica. Vjerojatno od fiša sta smo kuhali u šumi. Ili od lošeg bureka.

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

nekinho

Bio jučer cijeli dan sa kolegom na pecanju iz čamca... Dunav i Drava od svitanja do mraka nisu dali ništa posebno. Prave ribe ni pod razno. Par somcadi od pola kile vratili nazad u vodu... srest ću ih opet za koju godinu.  :takoje: