Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

No i 4 Gosti pregledava ovu temu.

ps

Sutra u Glasu Slavonije naslovnica, pecaroša Pajdu pojeo dabar :stripii:

pajdo77

Ogroman je ovako kad je cijeli van vode :takoje:,ko dobro uhranjeno prase

No

:uf:   Pajdo,  ne boj se neće dabar grickat stare panjeve.   :stripii:  :stripii:

nekinho

Usro si se debelog dabra, pa šta bi bilo da ti se pojavila mlada zečica  :stripii:

pajdo77

Nisam se usro nego se povukao danas da bi se mogao boriti sutra :stripii:

Sg.Pepper

Pajdo drz se one mudre izreke od Grunfa, bolje hrabro pobijeci nego kukavicki poginut!
dec d vej aj lajk it....

šajzika

Bio sam do vode, ispljuskao vodu iz čikla i skinio T10. Dok sam ga skinio sa camca, trapo po camcu , doskakuto do flosa i odneo gore u hangar bio sam umoran. Kondicija velika 0
To mi je maximum u zadnjih 3-4 tjedna sto sam blizu vode a kamoli da sam bio na pecanju :stripii:
Audentes fortuna iuvat

vedro

Vadiš motor a riba sad treba da grize . :takoje: ja jos nisam isprobao Alpsa , ali sad cu cim stane ova kisa.

šajzika

To mi je Motor od drugog kompleta, kojeg cu koristit kad prošvikam te prodam panvala i hondu jer previse stoje :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Bio dva sata dole kod bolnice. Izbaco cijeli tranzit,naskako se po onom silnom kamenju i naspuštao niz onu donju bankinu preko nekoliko puta. Stipe Božić i Kekec su male mace za mene koliko sam se pentrao i sav taj trud uzalud :uf:

Debeli šef

dođe mi da te jednom povedem da se napecaš, ali nešto mi govori da bolje da šutim. :stripii:

šajzika

Odi jedan dan kod njega pa mu pokazi iz prve ruke na njegovom terenu. To ce mu vise koristit nego da ga odvedes bilo gdje
Audentes fortuna iuvat

baka

Otišao jučer i vratio se danas s Dunava. Bilo je nešto smuđeva, ali ništa preko kilu i po.
Naspavao sam se k'o beba, jedan lampion upalio u kabini da grije, iako sam mogao i bez njega, malo pogledao TV, i samo spavanje. Ujutro mi se uopće nije dalo izlaziti iz kabine, samo sam se okrenuo na drugu stranu i tako do 9 sati.  A bilo je baš hladno noćas i danas još cijeli dan na tu hladnoću vjetar je ubijao. Mislim da ću polako zatvoriti sezonu noćenja na vodi.
Neki su i pobjegli s vode jer nisu mogli ni zabacivati, a kamoli udicu zavezati.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Prije tri dana izvadio krevete...čisto da mi ne padne napamet da prespavam  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi