Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

I ja danas izašao na vodu, namjerno, znao sam kakav je vjetar. Ali ne žalim se, sutra smirivanje, pa do nedjelje uživancija. Servisirao sam motor generalno, pa sam ga uspio malo propuhati na jednoj dionici sa zavjetrinom. Nas dvojica i čamac pun kao šipak, sa šatorima i svime od igle do lokomotive za nekoliko dana kampiranja.
Solidnih 45 kmh sa jakim vjetrom u lice.
Ugodno sam iznenadjen
Dok ovo pišem i dalje puše kao na Velebitu, srećom naoružali smo se sa tekućinama pa smo ojačali šatore iznutra da nas ne odnese kod čarobnjaka iz Oza.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Vi dodjete čamcem do pozicije i onda na obali napravite kamp ako sam dobro skuzio? A pecate li s obale ili zabacite i iz čamca
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Nisam ni znao da forum ima toliku gledanost! Ko nas gleda, jbt! Ja mislio, mi truba...
Da dam i ja mali doprinos... Pa ako me se gazda seti seti... Ne da me tapse po ranenu, nego kad se budu žetoni delili...

Elem, nije Gazda tema :hi: ... Imam nesto materijala, pa da podelim, pre nego sto iz ove teme odem na tribine medju gledaoce...

Resio sam pecati smudja malo na glavOnjare... I ide to... lepi, borbeni, lome... Ali nije ni to tema...

Mog drugara Tunju znate!? Znate! E poslao mi neke kineske gumice, kaze za 2€ dobijes 10.000 kom... Isto kaze da je to moj nivo, da nisam za bolje, da su ove skupe gume za odlikaše...

Hteo sam upecati jednoga od 10 kg na te gume da odem u Strosmajerovu u Osijek i da mu kazem da sam povadio sve ribe iz Dunava, da ne spusta camac bez potrebe... Nek ide na more da peca! Nisam uspeo, jbg...

Mog druga Mister No-a znate!? Znate, kako ne! E on mi je jesenas poslao kesu relaxa... Ja sam to malo bacao i lepo to lovi... Pravio sam tematski izlazak...

posle sam presao na glvOnjare ali to u drugom broju...

Nastavice se...

SMT

Mene malo taj zimski dzig spalio... To tup vamo, tup tamo, tup udarac... posle 25-30god tog tupa i ja sam otupavio i to dobro... Dizi-spustaj sidro 100x za jenu ribu, fizički sam radnik a ostarilo se!

Bratic moj jos gleda na sonar zimi, 2 tacke ovde, 4 crte tamo..  Imam osecaj da smo administratori neke mreže... I tako... Ja bi kuci najradije ali mogu samo plivajuci... Plivajuci zamajac...

A i kad s jeseni krenu ovi profesonalci od Djerdapa pa do Triglava sa amfibijama, mi nemamo sta da trazimo na vodi...

Resili mi da posvetimo vreme pecanju smudja glavOnjarama... i to samo te 10-15-20g, sitna vibra, u propadanju da radi...

Slagao bih kad bih rekao da to nije dalo rezultata... lepih riba 1-2-2,5-3kg smo nalovili... Cim padne uzima, ako ne tada onda u onom momentu kad je zadrzis 10-tak cm iznad dna...  A tesko mi taj osecaj kroz post napisati... Kakvi su to napadi, uffff... da se najezis...Uz kontre i fijukanje strune, najcesce reci su bile "evo ga"...
Riba je u ozbiljnom kretanju, nista lepse.
Svega toga ne bi bilo, da tu nije srce i duša tima... Čovek koji misli o svemu... Dakle, pregled igre, leva desna, pas u prostor, sve ima... Zinedin Zidan

U odsustvu pravog Ronalda Nazaria Lime, dobar sam i ja...
Kad te hrane loptama, onda ni špicu iz beton lige nije tesko da zabode po koji...

Pokaze prstom gde da bacim, tamo bude riba!  gleda ispod vode...

A ostao nam jos Nidzin sportex da prodamo, valjda ce sada lakse otici :hi:
I od kako je stavio onu plutu u camac, vise idemo mojim... Da ne prljamo...
Nastavice se...

feederaš

Ja ne znam što je to s vama  :dontknow: Vi bi upecali smuđa i na komad okominja  :icon_scratch:  :uf:

SMT

Firma radi... Firmetina je to... Nekad u danu i po 3 izlaska smo imali... Nekad zajedno, nekad odvojeno ali desant je uvek bio... Razvijanje u strelce...

Kako smo mi posao zavrsavali po danu ili ujutro, docekati noc nije ni trebalo ni bilo potrebe... Ali ja sam to malo isterao da probamo...

i probali...

Nego imao sam ja tu smetnje po čamcu... Zinedin Zidan ne voli da igra pod reflektorima... Ne voli voblere jel se plasiraju u malu mrezicu... On bi samo voleje da hvata... Lupa i udara po camcu, zapinje za liniju, pada preko lopte...

Da nije toga, bili bi smo i bolji nocu...

Toliko od firmetine za ovo javljanje... Mi cemo sad malo da navijamo... Ako skupimo nekog materijala, javicemo se...

da se ne ponavljamo, uvek isto...

o koleteralama i onom sto nam je pobeglo, necemo... Samo cu reci da je Zidan jednom po camcu trcao gore dole bar 5 min :hi: ! Gleda u mene kao da ja mogu pomoci, kazem mu samo: " trči, jebi se"...
Puls skocio, zamalo nismo na Hitnoj zavrsili...

Neke od uslikanih riba smo izjeli, podelili nasim gladnim drugovima! iz gornja dva posta mislim da sve plivaju i dalje...Ili vecina...

Cekamo deonice od foruma, samo da poglavica dodje :stripii:  :hi: !

Bice dobro ako nas ne izbaci...

Zivi bili ljudi i dobro lovili
The End

No

:hi:

Čitam, gledam i kao da sam i sam bio na pecanju.

Bravo za izlaske, ulove ali i za postove

Godo tim bućka po toj vodi na sve mamce i za sve pare  :icon_salut:  :icon_thumright: 

nekinho

Gledam i ja, čitam, pa opet gledam  :eek: , i meni se čini kao da sam na toj utakmici, na toj vodi, kao da sam blizu njih, postovi su za desetku  :icon_thumright: ... Svaka čast, ali brate ubio me rezultat. Pa ovi majstori zabijaju iz svih kutova, iz kornera, iz svlačionice ako treba. Kao da nema ko da taj gol brani. Pa kontam sam sebi, bježi sa tog foruma da ne pokupim kakve komplekse. Em te nasekiraju, em ljudi znaju. Nisam ja ta liga...
Čestitke obojici majstora, svaka vam utakmica bila i sljedeća ista  :hi:

maverick

Pa Jovane...stid te bilo...hebes nas a znas da mi ne smijemo...nije pitnje znamo li ili ne  :stripii:  Čestitkam obojici na ulovima  :clap2:  :clap2:

Mornar Popaj

Citat: maverick  u Svibanj 17, 2024, 10:13:09 Vi dodjete čamcem do pozicije i onda na obali napravite kamp ako sam dobro skuzio? A pecate li s obale ili zabacite i iz čamca
Uglavnom svaki drugi izlazak povedem nekog od prijatelja. Imamo dve-tri pozicije, ovisno o vodostaju, gde pecamo sa obale, malo se vozamo sa čamcem   gore dolje, nekad bućka, nekad vertikala, nekad vobler, a nekad kirbaj na obali. Glavno da nikad nije dosadno, a ponekad se nešto i ulovi. Komaraca nema, pa je uživanje na vrhuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

feederaš

Kažu, nema riba  :sha: Ja velim pročitajte forum, dokazi su tu  :takoje: Uopće nije bitno, hoće li Zidan zabiti u malu mrežicu - neka se lopta otkotrlja preko gol linije. Vi ste živi dokaz - treba znati stvoriti puno prilika - i znati iskoristiti te prilike. Ljudi  :notworthy:

pajdo77

maverick

feederaš