Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Citat: pajdo77  u Svibanj 19, 2024, 08:34:33 Kad je mene krenulo

Zadnje vrijeme se provozam do tvojih krajeva i kad pitam pecaroše jel se lovi, a oni kažu on onog Pajde nitko ništa, sve je povadio van  :occasion14:  :stripii:

maverick

Nema ga sad...prodaje ribu na tržnici...imaju tamo svoj štand  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: nekinho  u Svibanj 18, 2024, 20:30:02 Gledam i ja, čitam, pa opet gledam  :eek: , i meni se čini kao da sam na toj utakmici, na toj vodi, kao da sam blizu njih, postovi su za desetku  :icon_thumright: ... Svaka čast, ali brate ubio me rezultat. Pa ovi majstori zabijaju iz svih kutova, iz kornera, iz svlačionice ako treba. Kao da nema ko da taj gol brani. Pa kontam sam sebi, bježi sa tog foruma da ne pokupim kakve komplekse. Em te nasekiraju, em ljudi znaju. Nisam ja ta liga...
Čestitke obojici majstora, svaka vam utakmica bila i sljedeća ista  :hi:

:stripii:  :hi:

Hvala brate! Hvala svima! :hi:

Mi sebe ne dozivljavamo za nikakve "ribolovacke veličine", šta god to bilo..Zaista!

Nismo teoreticari, samo praksa... Iz prakse bude i rezultata! Cesto su te dve stvari u ozbiljnom sukobu, praksa vs teorija!
Nama su rekli da riba ne radi, pa eto neka postovi budu motivacioni :hi: !

maverick

De ne zahebavaj...i ja sam danas bacao glavinjaru...obilazio sprudove ali mauna. .. :stripii: tako da...vise ste od veličine  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

I čorava koka ubode zrno , nije zbog smudja, nego stvarno je bilo divno vetrovito veče...

U glavnoj ulozi Orka Shad 10 Sfc na 11g glavici.
Bistro kolege. Bilo je jos nekih riba, koje su vrnute u Dunav.

Naidju krize, drukcije grize...

feederaš

SMT

Divan dan... Za ostati kuci...
Spojilo se nebo sa Dunavom, sve je u sivoj boji... I Yamaha je siva i nikad sporija... Treba jos tih pitcha ili kako vec... Nikad stici, kao da je panj u propeleru...

Pri iskrcavanju na obalu, samo mislim da ne propadnem do kolena, da me ledja ne ukoče... Morace helikopter po mene...
Pije se kafa, dok voda curi kroz krosnju, idila :hi: ... A ustvari pravo vreme za popiti prostamol uno, nemamo a mokre gace...

Minuti traju kao sati, sta cemo pricati o BKK udicama ili ne znam kojima... Mi smo sve priče ispricali u životu...
A nesto lupa li lupa... Ne mogu izdrzati, mislim se " odlupao si svoje"... Silazim do čamca po čizme... Nije mi tesko... Ovi sto su im noge mokre, zajebavaju za čizme, čista ljubomora :hi: ! Sad bi ja po mokrom i namazanom dunavskom kamenu da budem kao indijanac tih... Dobro se nisam izlomio... Ja mislim riba ima 5 kg kako lupa, svakako cu je pustiti... a on jadan da jadniji ne moze biti... A srecan sam bio, sa najavom sam ga upecao...

Ovo ostalo je sve isto, ravna linija... Iste ribe se love, male i malo... Stagnacija bez porasta...Mauna ili flauta, saksofon, truba ili ceo duvacki orkestar na isto to dodje... To je zato sto pecam na ovom maternjem jeziku...GlavOnjanje... Ne znam twist tj twich, drop shot, smart fishing, da ubacim kao foru i novinu... Sta tu treba raditi? kako to ide? A mislim da ne znam to pravilno ni napisati... Znaci da imam jos prostora za napredak...

maverick

Nekad me oduševiš a nekad ne  :stripii:  :stripii:

ossa

Svaka ti cast. Ja bio do camca da izbacim vodu. Ali nazalost nisam poneo pribor.

7 rem mag

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...

7 rem mag

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...

feederaš

7 rem mag  :icon_thumright: omiljena riba mi je štuka  :ok:  :hi:
SMT neću više niti čestitati jer se podrazumijeva, njegov izlazak na vodu je smuđ....  :hi:

ossa

Ovaj put Rapala shad rap 7 sfc custom D. Richter designs.
Bacao sam prvo fantoma 6 sfc jedno 10 minuta, vidim dublje je malo ne dohvaća mi dno , a rapala shad je bio taman za rad pri dnu, voda poprilično jaka, udarac onako vrlo mlak bucovski. A borba do yaya. Da li je muzjak pa je zato jaca borba , na kraju je visio na jedan krak trokrake i to repne. . Jedva se dovukao do camca.
Aspro 822H je odradio dril u kombinaciji sa stellom 4000fj za pozeleti.

Hvala Dunavu

feederaš

ossa, prekrasna riba  :hi:

No

Bio sam na odmoru

Čamac se i dalje ljulja na vodenoj postelji a ja sam se vratio kući

Slike ponekad govore više od riječi

Trenutak

Trenutak prije nego što sam se odlučio na bježaniju (koja nije sasvim uspjela (smočilo me)) al nema veze ionako je to samo voda.

Samohodne kosilice u akciji

Bilo je i ribe, sitne, posoljene a slatke  :ok: