Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Tesko je naci neki životni balans...posao i posao...obitelj i sve ono lijepo sto ide uz niih a nazalost i ono ruzno...svaki dan te nesto iznova iznenadi i valjda i volju potrošim na takve stvari...Ponekad doista za hobi kojih nazalost imam mali milion  :stripii:  ostane malo vremena ali puno izgovora...ne valja mi vodostaj...ne valjaju mi komarci...jbg...nekad mi nije nista smetalo...ali tu sam...jos uvijek zivim taj zivot...imam iste snove...sanjam da upecam smudja od 12.600 kao i prije 20 godina itd itd  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Dobro zboriš  :red_indian:
...nego jesi siguran da to nije bio neki dunavski kit? 12.600  :eek: ?

oto

Isto ko i jucer, samo malo veći.

maverick

Citat: nekinho  u Lipanj 27, 2024, 12:22:09 Dobro zboriš  :red_indian:
...nego jesi siguran da to nije bio neki dunavski kit? 12.600  :eek: ?

Jbg ,,,sanjam  :stripii: 

Oto čestitam na konstantnosti  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

oto

Hvala. Učestali izlasci i pretraživanje različitih terena uvijek daju rezultate.

maverick

To je uvijek recept za uspjeh ma koliko voda bila bogata ili siromasna ribom  :ok:

mossi

Juče mi tako došlo da se odem provozati i da izvidim situaciju sa komarcima. Po danu i u 19h ih nije bilo ili uopšte ili tek pokoji. Pošto sam imao obaveze, nisam im čekao cug. SRB strana popodne nema hlada pa je leti hebeno po danu od vrućine, a i po noći od komaraca. Ko voli, nek izvoli. Ima par lokacija gde se može iskopati ladovina. Ali menjam 100 leta za 10 dobrih kasnih jeseni. Ma nek bude i 150!

Krupan bucov u samom rubu šume, nisam nijednog prevario ali su komadi baš pravi.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

ivan 84

Bio danas,rudarski poso,al jednog sam iz dnevnog boravka isčupao... :uf:

I tata bi sine...

oto

Morao sam ipak malo duže odmorit mjesto.

oto

Krupan balin, sitan smuđ. A ganjao soma  :uf:

Tićo

Nešto se može i uhvatiti...posle mesec dana nije ni loše. Voda visoka, mutna i prljava, ali vidi se da riba radi😀Možda obećavajuća jesen🤔

pajdo77

Ja jutros probao malo soma na senk. Imao samo kišne gliste. Lupi sitni,odma mi u komadu odnese desetak glisti. Treba ih kombinirati sa nečim tvrđim poput školjke,lignje,mrmka tako da se on nakon prvog pecanja ima i po čega vratiti

Mifla

Pokusavam uhvatit ritam, 6-7 malih i par grizeva.

Mifla

Potpuno identicno ko jucer. 5-6 malih i mrena  :eek:

7 rem mag

Kod mene neće ništa osim ovog zahaklanog. Zaletavaju se u silikonce i voblere, ima ih izgleda more... Vobler mu završio s obje trokuke u leđnoj peraji.

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...