Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Malo nas stisnio posao ovih dana pa uz lovostaj...slabo se izlazi....otvaranje sezone na Dunavu je 03.06 i ide nas dosta...pa se pokusajte organizirati , sva nedozvoljena sredstva su obezbjeđenja... :stripii:  gospođice zaduzene za maler ispucajte dan dva ranije...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

To bi moglo biti zanimljivo okupljanje , na pola sam vec nagovoren :stripii:
kak stojimo sa dozvolama za to podrucje ?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: opet  :BangHead: :violent1:
jucer me darko prijavio ribocuvaru , nekidan me čada prijavljivo , nece to dobro zavrsit  :tongue3:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pardon, mislio sam na 05.06.....cetvrtak 04....idemo kolektivno u Petroland a dan poslije furimo na Dunav da hebemo kevu onim smudjevima  :ok:

Kugla

tole

Citat: maverick  u Svibanj 17, 2015, 20:32:35
Pardon, mislio sam na 05.06.....cetvrtak 04....idemo kolektivno u Petroland a dan poslije furimo na Dunav da hebemo kevu onim smudjevima  :ok:

kako su se privredni razmahali po Dunavu u zadnjih par dana teško da će vam do 05.06 ostat koji :toothy12:

maverick

A mi ionako idemo tamo da se opijemo i pobijemo  :toothy12:  :toothy12:

Slaven

Citat: tole  u Svibanj 19, 2015, 06:20:53
Citat: maverick  u Svibanj 17, 2015, 20:32:35

kako su se privredni razmahali po Dunavu u zadnjih par dana teško da će vam do 05.06 ostat koji :toothy12:

di su se razmahali, jel idu sad i nizvodno od kazuka ili?

maverick

Ici ce cijelim dijelom, ali nas to nece smetati.... :stripii: usidrimo se na sred starog Dunava i nagovorimo Stepu da odvrne onu svoju muziku  :stripii:

Stepa

Nesmijem pustat mjuzu  :nono: dobit cu po  :violent1: :pottytrain2:
Drecat ce mo kao jarci  :pije:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

šajzika

Krecem nakon dugo vremena fatat smokvase :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick