Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mudri

Ne da je pirilo,nego nam čamac okretalo naopačke,ali ipak se iščačkalo nekoliko smuđeva,bili ja i kolega sa mojom lađom,kabina malo smeta zbog vjetra,bilo bi bolje sa čiklom,a i nije baš bilo puno pecaroša....

pajdo77

Neka vam je bar pecalo, u kabini ste se mogli bar malo skloniti a u čiklu bi poplavili od vjetra,danas ga koliko vidim nema.

maverick

Ja i buhin idemo...ali ne nosimo stapove...idemo ganjati mlb-a i sajziku....sam da ne mogu pecati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Kugla

Gužva oko cvijeća i svih ostalih stvari vezanih za blagdan Svih svetih pri kraju, tako da sutra GAS NA VODU, iako pogrbljenih leđa i ukočene kičme i ko zna čega još, sutra i narednih dana samo PECANJE ako vrijeme posluži, da se malo odmorim od svega.

dino.os

Sutra pravac dunav!  :hello2: Jednodnevna dozvola u džepu i rakija za grijaje. Nadam se samo da neće piriti jako, ova dva dana ubijalo.  Sutra ako ne skinem maler pravac Darda po cigančicu    :BangHead: :whip2:   :stripii:

pajdo77

Ajde molim te ako slučajno završiš u Dardi skidaj maler i za mene :stripii:, meni nije uz put a tko zna,kakav sam maler da i tamo ko na vodu ne idem bez veze :rofl2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

za one koji sutra planiraju na vodu Dragojlović u prognozi kaže ujutro magla i mraz uz temperaturu od -1 stupanj. Najgora je ova magla,na brzinu se spusti pa ne vidiš špic čamca na momente zato pamet u glavu.

maverick

I sad kad smo se vratili auta su bila zaledjenja...a ne spominji maglu...neki su neki dan morali ostati u čamcu na spavanju jer je povratak kuci bio pregust  :stripii:

pajdo77

Bolje ostati spavati nego po toj magli nadrapati. Dosta ih se našlo pod brodovima zbog magle.

maverick

Jbg kad smudj fino prima po magli,,, :uf:

Grof

Idem u subotu na Dunav, jel ide jos tko u tom smjeru
Tu je brate odmah iza panja

maverick

A bice ih sigurno  :icon_thumright: do kad ostajes

Grof

Idem sutra navecer i do subote navecer
Tu je brate odmah iza panja