Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

I jesi morao platiti i sve onako kako je pisalo?
Audentes fortuna iuvat

vedro

Citat: mossi  u Svibanj 07, 2016, 18:32:12
Obišao čamac - suv!  :hello2:

Pre toga pogledao Nadala i Mareja i imam vremena do Novaka i Nishikorija...

Dva za 20 minuta sve zajedno na vodi 45 minuta: ( moja guma dekor keder )  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Sutra vikendaja košenja dva fudbalska igrališta i smudj za ručak.  :takoje: :ok:

Kilaši, jedan 1,2 drugi 1kg

Izgledaju tanki, izgleda da su se izmrijestili. Mossi jesi ih ocistio?

nekinho

Pajdo, Šajzi otvorio sam temu Pecalište Baranja pored Kormorana pa sve piše....

mossi

@Vedro, nisam ih čistio. Nije mi se čistilo na čamcu, a pogotovo ne u stanu.

Sutra sam na vikendici e sad hoće li stradati oba ili samo ovaj veći to će zavisiti od toga da li će još neko biti na ručku.  :rofl2:

Izmrestili su se 100% čim se tako alavo hrane (prirodni dekor, drečavi na istom mestu nije hteo ni da pipne).  :takoje:
Gume su bile sasvim solidno zgutane, jednom je udica izašla na oko, drugom odma pored.  :ok:

maverick

Nakon par mjeseci izbivanja s Drave danas sam i ja malo izasao... :stripii: smudj pol kg, bajkos pol kg...i somić malo manji  :stripii: Sutra cu ici da dočekam bar ribu od 70 deka  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Jos fali mali saran i imas za extra fiš od kojeg se najede bar 20 ljudi :stripii:
Audentes fortuna iuvat

vedro

Sajzika,  :red_indian: nije makar kakav ribolivac i ne nosi ribu ispid mjere tako da od fisa nema nista :uf:

maverick

A ne...mora bar biti 70 deka da ponesem  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Uhvatiti tri vrste ribe je za svaku pohvalu :ok:. Do malo prije sam mislio da sam ja jedini koji to mogu :rofl2:

šajzika

Citat: vedro  u Svibanj 08, 2016, 08:21:10
Sajzika,  :red_indian: nije makar kakav ribolivac i ne nosi ribu ispid mjere tako da od fisa nema nista :uf:
Imas pravo , on ne kuha fiš :stripii:

Citat: maverick  u Svibanj 08, 2016, 08:38:03
A ne...mora bar biti 70 deka da ponesem  :stripii: :stripii:

Onda ce biti za 30 ljudi
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Bio sam dopodne od osam do deset malo pred kućom i ni kedera nema da radi na površini. Ujutro zorom ranom pristavio neke svoje mikike za prihranu pa mi zagorilo,ne mogu oribat, ubit će me žena. Nadrapat ću zbog tog pecanja :uf:

maverick

ps

Šta si mu pregledao zubiće? :stripii:

maverick

šajzika

Kud tu najskuplju :uf:

Poslano sa mog Blade III koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat