Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Bit će sad veselja kad kobac krene u naplatu , brišite postove možda nešto i zaboravi do kraja mjeseca!!  :stripii: :stripii:

maverick

Ma opušteno , on ne ide uzvodno  :stripii: A  iskreno rj i šajzika ga zahebavaju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

da nebi on čučo na uscu kao presretac  :pirate:

šajzika

Citat: alex7777  u Svibanj 22, 2016, 21:11:53
Šajz ja bio na vodi tebe nema ni od korova kad si zdimio :sha: pono malo brlje  :eek: i da vidim peraje kako se rezu  :stripii: a njega nema :sha:
Bio u subotu pppodne pa cjelu noc osto krmacit u camcu.  :stripii:
Citat: maverick  u Svibanj 22, 2016, 21:51:35
Ma opušteno , on ne ide uzvodno  :stripii: A  iskreno rj i šajzika ga zahebavaju  :stripii:
Dada, sam se izvlaci na mene. Uvek sam ja najgori od sve dece

Poslano sa mog Blade III koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

kobac

ima jedna stara:
tko se zadnji  :rofl2:, najslađe se  :rofl2:...

:pottytrain2:

maverick

:stripii: A u to niko nije ni sumnjao....

pajdo77

Bio jutros tri sata plovkario kod mene,jedna lijepa deverika i jez. Riba ne radi a za divno čudo ni jednog peša. :ok:

mossi

Napravio se selektivnu primamu.
Ne vole čokoladu!Sad predji na eurokrem ili Cipiripi!   :stripii:

pajdo77

Upravo mutim tjesto a kakv će biti finalni proizvod nemam pojma,moglo bi nakon slatkog da ima malo roknem ljuto pa nek pire pod vodom :baba:

nekinho

Bio jučer sa ekipom na Dravi, nalupali se deverika, dobio par komada oko kilogram težine svaka, malo odmorili dušu i tijelo, zapalili vatricu i ispekli kolbasice, pa pokoje pivo...,  u svakom slučaju predivan dan i nedjelja.
A sad ovaj radni dio pet dana...  :uf:

pajdo77

Nisam mogao izdržati dva dana za redom u kući pa sam malo zbriso na Dravu bez obzira na vjetar a najviše zbog toga da malo prihranim jer bi sutra zorom ranom zapalio pa da me čeka jato riba. peševi standardno i jedna solidna deverika. Valjda će sutra biti bolje a i kako vidim raste. Ma bitno da nisam u kući.

pajdo77

Jutros od pola šest do pola devet tuga bol i jad. Par peševa i jedan bajin. Opet raste po centimetar na sat,vidim i u Belišću luduje tako da ne znam kad će više ta voda već jednom stagnirati par dana. Ovako ne vrijedi ni odlaziti na vodu.

Bakara

Pajdo, na sta si mlatnuo tog bajina? Bajin je isto sto i bucov, jel tako? Jutros i ja zabacivao, ali nista, a bucov lupa po povrsini na sve strane

ĆIĆOK

Pencilin za Bolena na površini je puper. :whip2: