Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Kvačak čestitke, lijepe ribe  :occasion14:

ht

Citat: Dukulele  u Kolovoz 27, 2016, 11:20:21

Kapetan Pajdo je nakratko prepustio meni upravljanje dravskom flotilom pa sam prposno glisirao po pol Drave, vozam penzionere bez Butre i tako to, e onda smo tu naisli na jednog forumasa koji nas je prepozno po WC plavoj boji camca i plasticnim narancastim casama za pivo garant! Neki decko, nek se ne uvrijedi al zaboravio sam ta dva slova koja su mu nadimak,  nije rj nego mt ili mm ili tt ili tako nesto!  Iducom prilikom pristajes popit pivo - jer vidis da Pajdo i ja nismo u stanju dve dvoguze smirit za cetiri sata, a bas smo se trudili :)

:occasion14:

pajdo77

Mislim da je opravdano što nisi stao. Vozio si ćuku,možda ga-ju potjera a drveta nigdje. Ne znam koja je pasmina,nebitno al je pravi. Stoji u čamcu i gleda ko nadglednik na ranču. :ok:

pajdo77

Malo se puštao,popodne gledajući gdje bi se moglo pecat smuđa. Meni to sve dobro a njega tu nema :stripii:. Izgleda da ne mogu ošacovat mjesto gdje bi mogo biti. I normalno onako usput,kako samo ja to znam klepim jednog bajina,manjeg doduše na Salma peticu. Jedino još na viljušku nisam ribu upecao..ma kad znam :hello2:

Smithwick maniac

Sve u svemu onda si uhvatio 2 ribe :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

sva sreća pa sam upeco bajkoša tako da drugu nisam morao dirati :stripii:

Dukulele

Malo sam popustio na forumu zahvaljujuci punici ...
Naime,  punica nam je poklonila novi trosjed koji ima neke metalne kose noge prekrivene tkaninom. E  a prosli trosjed je bio onako, bez nogara ikakvih pa nis ni mogo zapet o njega.
E tako sam ja neki dan lijepo oprdeknio lijevom nogom iz sve snage od punicin otoman i nemalo uginio.  Valjda necu proci ko Jack Daniels,  dzaba brate  bogatstvo kad umres od udarca palcem od sef.  Lijepo meni Pajdo govori, bolje se zamjerit popu neg punici.

Nego, osli Sefika i ja malo na neki tamo kanal kod Tikvesa, napravio sam  mamac od kruva bas po recepturi koju mi je Pajdo tajno poslao u privatnu poruku  i naravno da sam mamac zaboravio u kuhinji, to tak mora....
Ostao nam je samo kukuruz secerac, al neki Cleverov, ma ni da mrdne.
E onda sam od rostilja i od sefikinih usta otkinio jedan komad sirove piletinice i malo na komadice sitne izrezo  i navatali smo se onih mini somica cijelo cudo,  sefika je sretna - nece trazit ljubavnika,  ja sam sretan - jer me nece bar dva tjedna za pecanje gnjavit pa sad opet mogu s Pajdom :)

Zivili! :)
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Zagor

Imaš sreće ili si to namjerno napravio, što si zaboravio kruh po KGB recepturi  :stripii:
Inače bi nahvato ribe i Sefiki bi se svidilo pa bi ju stalno morao voditi na pecanje  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Dukulele

Mozda Pajdo tim svojim recepturama i savjetima stvarno radi za moju dobrobit, ali ja to jos ne vidim, ne berem plodove te suradnje jos :)
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

Bio ja malkice bacat,radio od 4 pa do pola pet i gotovo,ni rauba. Jedan mali na salma peticu. Taj vobler mi je uhvatio bar 90 posto svih bajina od kada idem svaki dan na njih. Zanimljivo da na Salma 7 neće a na ovog mališu udara i krupan i sića,samo nek je tamo i udara na njega.

mossi

Pajdo  :notworthy: podeli malo sa nama tehniku vodjenja Salma i na kakvim pozicijama ga bacaš?  :hi:

pajdo77

Nema tu nekog pametovanja,gdje god ima malo kamena eto mene tamo,bacam u obalu i vučem ili na vodu ili paralelno sa njo,već zavisi kako sam senkovan čamcem. Dalje od obale neće,nisam imao niti jedan udarac sve ove dane dalje od dva metra od obale,a što se vrtnje tiče,motam ko popi*dio,ponekad mi se čini i prebrzo jer dosta kačenja imam samo na zadnju trokraku. Imam neku korejsku rolnu škripi ko blesava,danas je našpricao nekim sprejem da kao ne cvili al badava. Živce će mi popit taj zvuk. uglavnom interesatno blinkanje,uvjek neka događanja,ipak sam ja dečko od akcije. :stripii:

ps

To je to, udaraju na cvilenje role :stripii:ne diraj ništa na njoj :stripii:

pajdo77

Ma hebi je,ne mogu je ni rastavit da naguram neke masti unutra,možda su na njoj nacrtani šarafi pa zato :rofl2:. Nema veze,kakva je takva je  moja je. Izvukla je nešto ribe a to što cvili smeta dok se čovjek malo ne navikne

mossi

Citat: ps  u Kolovoz 30, 2016, 19:25:04
To je to, udaraju na cvilenje role :stripii:ne diraj ništa na njoj :stripii:

:ok: :icon_thumright: :stripii: :stripii: :stripii: