Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

šajzika

Evo da se javim. Dobri duh iz mocvare (zagor) i ja smo se vratili. Usput sreli pajdu i njemu posudili par dresiranih kedera

Vidio opet kako dzoni pali, vidio pajdu velikog moreplovca ali ribe vidjeli nismo.
Isli ciljano na soma, lepica keder babuske odnpol kile inrakovi kao mamac i ni da bi.
Dunav jako mali, mislio sam da sam opet promasio hulovo, to je sada potok kojeg ako popijes par piva prepisas.
Bilo je puno camaca i ocigledno su neke lokacije iako nisam vidio davale ribu jer su pet sest camaca u isto vrijeme sjedili na istoj poziciji.
Oko 3ujutronje bilonpsovanja i spominjanja majke. Valjd su si bacili jedan preko drugog.

Sve u svemu , drugi izlaz dunav tropa :hi:

Poslano sa mog X6 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

I ja se sad dovuko,kako ošo tako i došo :no:. Srao Šajziku i Zagora :icon_thumright:,maznio par kedera(i dobro da jesam) jer sam upecao jednog normalnog i jednog guravog. Što se mrene tiče mislim da je ove godine ona za mene amen,nema tu sreće. Danima čučiti za koju mrenu nije rješenje. Ne pamtim da ju je ikada ovoliko malo bilo unazad par godina. Tek na tom mjestu gdje pecam vidim koliko je Drava zasipana pijeskom a o mulju da ne pričam. Na 30 metara od obale nema metar i pol dubine a prije koju godinu je bilo na tom istom mjestu bar metar-metar i pol dublje. Drava polako postaje potočić.

Ive

Dečki bit će bolje :ok: Dunav ide gore!!
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Stepa

Citat: šajzika  u Listopad 07, 2016, 10:08:57
Evo da se javim. Dobri duh iz mocvare (zagor) i ja smo se vratili. Usput sreli pajdu i njemu posudili par dresiranih kedera

Vidio opet kako dzoni pali, vidio pajdu velikog moreplovca ali ribe vidjeli nismo.
Isli ciljano na soma, lepica keder babuske odnpol kile inrakovi kao mamac i ni da bi.
Dunav jako mali, mislio sam da sam opet promasio hulovo, to je sada potok kojeg ako popijes par piva prepisas.
Bilo je puno camaca i ocigledno su neke lokacije iako nisam vidio davale ribu jer su pet sest camaca u isto vrijeme sjedili na istoj poziciji.
Oko 3ujutronje bilonpsovanja i spominjanja majke. Valjd su si bacili jedan preko drugog.
Sve u svemu , drugi izlaz dunav tropa :hi:

Poslano sa mog X6 koristeći Tapatalk

ako hoćeš da vidiš ribu od 15.10-18.10 prezentacija uživo :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:
ulaz naravno nije đabaloke  :nono: :nono:
pitaj Dusa di kupuje kajsijovaču litra dan i nedjelim sa nikim :nono: :nono:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

šajzika

Nadam se da ce biti bolje, sutra i preksutra ce opet dosta forumasa biti na vodi, pa neknse oni bar zabave
Pozdrav mom drugu stepskom vuku

Kakav bi mi bili pecaroski forum bez ulovljene ribe i golih tjela :stripii:

Ps. Priznajem da sam ljubomoran :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Stepa

Iskompromitiro si naše prijateljstvo  :violent1: :violent1: :violent1: :pirate: :stripii: :stripii:

maverick

Stepa... :icon_thumright: moras im reci da je bit u gacama... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Ne..nego smrdljivi martin na leđima  :rofl2:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

pajdo77

Ja bolesnik bio i drugi put danas :uf:,isto ko i dopodne dakle skoro četiri sata bacanja šta sam dohvatio i ni čvoke,dobro pa je nešto počelo propadivati pa me potjeralo inače bi ja još vodio monolog u čamcu. Živ sam se isprehlađivao a ne da mi vrag mira,rade mi crvi u dupetu čim sam kod kuće,samo mislim kako ću zbrisat na Dravu. Mislim da bi trebo lagano na savjetovanje dok još ima nade :stripii:

maverick

Prije kiše je fino radio smudj...po kiši ništa....retfala se javio s Dunava...lovi i on tamo...sve u svemu...fino ide početak sezone...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Bolje da si šutio,sad si mi shebo koncepciju :stripii:,kod mene ništa a vamo uzvodno i nizvodno hoće. sad neću spavat od muke :rofl2:

TonyC

Stepinjo gačenke su vrh .  :stripii:

Svaka čast Mikiju na video uradku.

Stepa

Čovjek se malo opusti  :thumbsup: uživa u zadnjim trzajima ljepih dana  :clap2: vidite samo gaće perveznjaci jedni  :bootyshake: :pottytrain2: a nevidite majstorije čika Stepinja  :tongue1:  :tongue3:  :oussama-bin-laden:

Zagor

Vratio se živ i zdrav sa polarne avanture sa Šajzikom. Riba nije radila al ponovio bi opet.
Naučio me i pokazao cake vidio dunav, nalagali se i nasmijali se malo ko ljudi. Isprobao kineski sonar od 150kn i kuhalo 12v.   :stripii:
Sve u svemu isao bi opet  :icon_thumright:

Nakon dogovora sa durmyem da idemo na dravu između 14-15h ja zaspo i u 16h se strzo ljut sta sam zaspo i propustio ribolov. Na sreću Durmy je bio još kod kuće i isao mi pokazati svoje pozicije koje davaju lijepe smuđeve. Kapa do poda Durmyu pozna dravu ko svoj đep.

Ovjerio CD i novu rolu od Sajzike.
Smuđ dosao na easy shiner 10cm

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!