Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

No

Citat: ljuska  u Travanj 13, 2017, 22:46:25
ma on nas zahebava sa cedevitom :stripii:

A ne,cedevita je jedan stari latinski naziv za napitak koji se sastoji od domaćeg vina i mineralne vode. Nema tu zajebancije. Omjer je bitan a i količina.  :stripii: :stripii:
Vino neki ljudi smatraju lijekom za razne stvari ali bi  prije upotrebe trebali pažljivo pročitati uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.
:ok:   :uf: :stripii:

majstor

Ili familiju, ako se popije previše.  :stripii:

ljuska

ma znao sam da u tom grmu leži zec u ponedjeljak kad sam bio na savi nisam bio daleko od tebe slijedeći put kad dolazim navratiću do tebe  i donesem svoju cedevitu sa bilogorskih obronaka :stripii:

No

:ok: Morat ćemo se čut prije,da te sačekam, jer inače ćeš me teško nać.   :uf:  tamo gdje sam ja je kraj svijeta  :stripii: :stripii:

ljuska

šajzika

kak je prosao kup u petrijevcima ? jel ima neko info ?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Osijek 1500 kn kaze kao novi , star godinu dana...zadnja cijena 1400...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

eto vidis , to sam stavio za ove sto planiraju pazarit  :ok:
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

Kugla

Citat: šajzika  u Travanj 22, 2017, 14:17:02
kak je prosao kup u petrijevcima ? jel ima neko info ?
Svratio malo pogledati takmičenje, cca 30 pecaroša, slabo se lovilo koliko sam informiran, pokoja skljoca i tu i tamo neki bas, pola sata prije završetka jedan je imao štuku 1,3 kg i mislim da je taj i pobjedio, više bi mogao napisati Kićo on je sudjelovao.

pajdo77

Bio kod flitile jedno sat i pol,bacao šta sam dohvatio i ćorak. Za to vrijeme vidio jedan tužni raub. Drava kod mene niska da plitkoronci zapinju deset metara od obale na pojedinim mjestima

No

Bio i ja malo,  :uf:  jedno tri dana.   

majstor

Jucer zalio vočke i bacio mamac. Ne bi vjerovali, ulovio prvu ribu ove godine - Ploticu od 1,5 kg. Primila na šaranski pribor i 3 zrna cuka s mirisom meda. I ribičkog kompanjona nadjelio sa 5 kvrga u beli.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Bio ja od sedmice do sad malo bacat pred kućom. Vidio jedan raub a u pecao par grančica. Nešta me ti vobleri zahebavaju pa bacaju onako na bok. Morat ću nekog isprepadat kad ga sretnem na vodi da mi to malo sirotinje našteluje jer ako ja počnem one kukice na njima mrdat shebat ću i šefa i stanicu.

pajdo77

Jutros pokušao kod čamca upecati kojeg kedera i neće,spustio se do šajza neće ni tamo. Aj već kad sam krenio pustim se do Gregorića,veslaj dokle se moglo od granja,ajde onda van pa pješice kroz kupine do sisa prema tranzitu. Neuspio pokušaj,kad nisam krepo. Sad opet nazad do čamca pa opet kanalom grebi odakle sam došao da izađem u Dravu.Naravno u kanalu nula bodova inače ne bi ni izlazio iz čamca. Ajd na izmaku snaga uđem u Dravu i pustim se tih stotinjak metara do prokopa,izađem iz čamca i zabacim u one rupe od luke Tranzt,rezultat isti kao i na svim ostalim mjestima. Dakle obišao sve moguće pozicije za koje sam znao a koje bi mogle dati kojeg kedera i niti jednog upecao nisam. Krepo,izgrebo se,nahodao i naveslao za ništa. Nevjerovatno :tongue3: