Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

kobac

mossi

Moj kontinuirani niz pehova sa ribama se nastavalja i čak prelazi na druge.  :rofl2: :tongue3:

Juče mi ode lepa riba pod nogama, na zgaženu babuškicu, nisam je ni video.
Pukao mi najbolji i 0.40 u koga imam 110% poverenja i to na čvoru do virble, predvez.
Hebiga neka greška u vezanju.  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

Danas još gori dan, samo pipkanje i jedno potezanje. Što se mene tiče.
Drugar je bio gore sreće.

Njemu je lep šaran tj 4 lepa šarana kidalo predveze.  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

Idemo dalje.  :uf: :occasion14:

mossi

E da.. prvi dan sam se ubio od kajmaka, kobasice i slanine i šunke.. plus naravno alkohol.
Danas .. smo bili ..  :glasses9: :tongue6:

tutnja

Prekrasno jesenje popodne nakon dva tjedna kiše i vjetra, slobodan dan i naravno odlazak na omiljeno jezero..

Žena me opet "razbila" ko beba zvečku Kod mene samo sitni čvrkovi i 2-3 lijepa promašaja, a ona 5-6 lijepih bandara.

Najveći debeli razbojnik okruglih 35 cm i 494 g

Za potpuni ugođaj imali smo i gosta sa susjedne farme, ručao s nama, pozirao sa ženom i ribom, malo odmarao i družio se s nama pa pridveče lagano odšetao kući

Poslano sa mog LG G3 koristeći Tapatalk

joker

bio napokon malo večeras bilo par svlačenja gume i na jedno 5 silikona ostao bez repa.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Dukulele

Ja sam iznenada uspio uvatit cajta i odletit s kolegom u Moslavinu malo stukozupce ganjat.  Imao sam priliku isprobati i novi belly boat i novo neoprensko odijelo, vrlo sam zadovoljan ucinkom i svime :P

Evo malo se nesto i snimilo od tuceta stuka koje povatah.

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

mossi

joker

alex7777

bilo bi zla kad bi zapeo trocom za peraju al svoju  :stripii: :stripii: i to jos sa stukom gore  :rofl2: :rofl2:

joker

nekinho

E moj Duksone sram te bilo alaj psuješ...sve u materinu...  :violent1:

pajdo77

kapa do poda Duksone,još neki mali meredov ili grip inače ćeš izgubit jednog dana il prst ili ribu života :icon_thumright:

Sg.Pepper

Jel to letu štuke svira? Video je :ok: svaka cast
dec d vej aj lajk it....

majstor

Citat: pajdo77  u Listopad 16, 2017, 11:21:08
kapa do poda Duksone,još neki mali meredov ili grip inače ćeš izgubit jednog dana il prst ili ribu života :icon_thumright:
Nije problem prst ni riba. Šefika bi mogla biti tužna jer vadi udicu na nezgodnom mjestu.  Kad štuka zagrize - ne pušta.  :stripii: :stripii:  :clap2: :occasion14: Snimka kao od Daliena, ali ti imaš ljepše plivaće kožice.  :rofl2: :rofl2: