Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

kobac

i tamo gdje si pecao "bi trebao" imati zastavicu :stripii: :stripii:

dravski pecaros

predivno popodne u još ljepšem  ugođaju pecanja  :hello2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

To je ono što treba.....bravo  :ok:
BRZO I BEZ VEZE

feco

Usput rečeno ja sam danas uživao samo u vožnji, ali susjed...treće vikendica desno, upecao jutros tri somića....3 do 4 kg svaki......dobar znak.....sad će i veliki  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

Dukulele

Citat: kobac  u Travanj 08, 2018, 19:08:04
i tamo gdje si pecao "bi trebao" imati zastavicu :stripii: :stripii:

Ma imam neku bezveze na jelovoj letvici, samo mi ispada - evo,  do iduce voznje ce biti namontirana kako spada, obecajem! :)  Thnx kobche na infu, promaklo mi, a mozda me i Pajdo pokusava u bajbokanu strpat pa ni ne govori praksu :D
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

Duksone sjedi-jedan. Da si učio gradivo iz onih skripti za upravljanje plovilom ne bi ti Kobac morao zakon objašnjavati. čisto informacije radi ne vrijedi ti ni navijačka majica nekog domaćeg pivskog brenda sa kockicama  :rofl2:.

majstor

Za Pajdu i mene bi ti vrijedile i kockice dobrog sira sa adidas slaninom, dobro zaliveno. Sačekaj nogometno prvenstvo pa ćemo ti donirati neku zastavicu koju novine daju gratis.  :uf:

pajdo77

E to je taj jelovnik kakav bi nama Majstore treba a ne ja kiselo vrhnje za večeru. Probudim se u dva ujutro plačući ko beba..od gladi se budim a ne zato što sam upišan :stripii: :rofl2:

majstor

Nismo mi debeli, preniski smo za svoju težinu.  :stripii: :stripii:

joker

Treba vas neko nategnuti onda  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

ĆIĆOK

Kod mene puni Dravski mirnjaci babuške i malih šarančića.
https://ibb.co/jkfuwc

ps

Pa Vi ne znate Pajdu, kolega je izrazito manekenski tip, fatalno privlačan za nježniji spol. U kafiću konobarici ispada tacna s cugom iz ruku kada ugleda našeg Pajdu. Kolega Dukson ide s njim samo da bi sakupljao staklo pod stolovima. :toothy12:

Zagor

Ćićok jel' to počeo mrijest?
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

ĆIĆOK

Ne znam šta je razlog ali ih ima kao mravi samo se treba prišuljati jer kad pukne grančica nestanu i treba ih opet čekati.