Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

bio popodne zatvorit sezonu šarana na dravi i doživio teški poraz :takoje:..došao baja 10 + kg i nakon 20-30 sekundi se odkači i ode  :veryangry:

maverick

Jbg...gledajuci malo to pecanje sarana na Dravi...lijep saran se lovi sve kasnije...neki love i dok mi pecamo smudja...tako da ne treba tu zatvoriti sezonu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

danas odmorio ..sutra startam  :whip2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

Citat: maverick  u Listopad 28, 2018, 18:42:54
Jbg...gledajuci malo to pecanje sarana na Dravi...lijep saran se lovi sve kasnije...neki love i dok mi pecamo smudja...tako da ne treba tu zatvoriti sezonu...

kum je u 1 mjesecu 2018 dobio 12 kg šarana ali realno kad voda padne ispod 6-7 stupnjeva šaran je slabo aktiva.. pogotovo mi sa obale smo onda ograničeni ..sve zavisi i od temperatura ne zna šaran koji je mjesec

rj

Citat: dravski pecaros  u Listopad 28, 2018, 18:57:18
Citat: maverick  u Listopad 28, 2018, 18:42:54

kum je u 1 mjesecu 2018 dobio 12 kg šarana ali realno kad voda padne ispod 6-7 stupnjeva šaran je slabo aktiva.. pogotovo mi sa obale smo onda ograničeni ..sve zavisi i od temperatura ne zna šaran koji je mjesec

probaj ga lovit po sunčanom danu krš i plićak...bez obzira na zimu
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

probati ču imam taman mjesto plato 1-1.5 metra i prijelaz u rini na 4-5 metara  :hi:

maverick

Kod nas neki stariji pecaroši love samo šarana tokom cijele godine, ne prate trendove, vecinom pecaju na istim mjestima godinama i ni ne pokusavaju nesto drugo istraziti ili ubaciti u taj ribolov. Opcenito , nesto ulove s početka sezone kad je šarana realno ulovostaju...i sad u ovom nekom periodu kad vec smudj krene naveliko na gumu...Vjerojatno zato što je šaran aktivan a ne što su oni nesto promjenili u pristupu...tako da bih ga da imam vremena lovio sad....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

u 3-4 i 9-10 mjesec šaran najviše jede.. daleko je sad najbolje vrijeme i sam ga zato sada forsiram....  :hi:

SMT

Pecao sam... 4 izlaska sam uspeo povezati, dva su bila brzo i bezveze(bežanija s posla), dva od jutra do sutra...
Bacao sam vobler i dzig, upecao neke ribice... Javila se stuka, dva pristojna smudja, som 14kg...Vetar me juče načeo, danas ubio... Sreo neke poznate i drage  ljude, red priče, red pecanja... Pozdravljam ih sve...

Bilo dobro, ustvari predobro...

Sutra moram na posao, blizu sam da me pedaliraju zbog pecanja :takoje: :takoje: :takoje:

A kapitalca sa snimka jedva uspeh savladati, ništa od pribora nije popustilo... :stripii: :stripii: :rofl2:

maverick

:notworthy: Samo da znaš, prezivio sam i otkaz zbog pecanja, najsladji je  :stripii:

mlb

Dao sam otkaz zbog pecanja , neopisiv osjećaj!!  :stripii:

nekinho

Hebeno to kod vas...
Nego jel se tko rasto zbog pecanja? Tesko da se tko zbog njega oženio, osim ako nije upecao dobru ribu...
Ili jel bilo još kakvih ludosti glede pecanja tipa umro sam zbog pecanja ali još sam živ?  :stripii:

maverick

Neki dan sam spomenio...kolega se rastao, velikim dijelom je bilo zbog pecanja...i sad više ni ne ide na pecanje, kaze nije zanimljivo kad mozes kad god hoces i kad ti nitko ne brani  :stripii: Znam još neke tu gdje je pecanje bilo zadnja kap u rastavi ali ne bih o tome, mozda se jave i sami  :stripii:

feco

Oprez dečki oprez.....ima svašta  :rofl2: :rofl2:
BRZO I BEZ VEZE

dravski pecaros

Citat: nekinho  u Listopad 28, 2018, 22:01:58
Hebeno to kod vas...
Nego jel se tko rasto zbog pecanja? Tesko da se tko zbog njega oženio, osim ako nije upecao dobru ribu...
Ili jel bilo još kakvih ludosti glede pecanja tipa umro sam zbog pecanja ali još sam živ?  :stripii:

ja puno više idem pecati od kada sam se oženio,,ne idem više u noćni život  i po utakmicama pa puno više vremena za pecanje...  :hi: