Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

smudjoslav

Citat: mossi  u Veljača 14, 2019, 19:42:43
Klasika ..

Kad dodju gosti, vode se na neku pustaru i taj dan riba ne da ne radi,
nego bi bilo čudo da se išta upecalo.  :glasses9: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii:

Šalim se .. težak dan ..

Ne mogu da se suzdržim ...

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

...Ne,neee...Ne salis se ti nimalo...Video sam taj tvoj sistem i osetio na svojoj kozi... :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

mossi

Samo momenat.. ti si došao u svatove..
Odlazak na Dunav se sveo da odemo malo  (2-3 sata max) na UL kod Plave ruže, na pesak sa obale laganini.. i bilo je tih sitnih bucovčića jedno 20-tak.
Tamo je sve to očekivano, kad budeš došao zapravo na fishing, bez žene - dece - svatova, na barem jedno noćenje.
Ako tada ne bude ulova pristojnih .. onda me prodaj Feci kao sidraša..  :rofl2: :uf:

majstor

Čekaj malo, Feco več ima sidro od 100 kila, tj. mene.  :stripii: :stripii:
U svatovima jedino mlada ulovila.  :rofl2: :rofl2:

feco

Lako se vama zezat......jučer debakl, a danas........isto debakl.   :stripii: :stripii:
BRZO I BEZ VEZE

No

:uf:   Prva dva dana bude teško, treći dan se navikneš  :stripii:

maverick

No... :notworthy: :stripii: To je neka uobičajena situacija nas draskih pecarosa... :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Samo se vi sprdajte samnom i sa pajtom Fecom  :uf: vrijeme ce pokazat svoje  :baba:

rj

Citat: alex7777  u Veljača 16, 2019, 00:02:13
Samo se vi sprdajte samnom i sa pajtom Fecom  :uf: vrijeme ce pokazat svoje  :baba:

baksuziro si čovjeka  :mt1032: nije jedini  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

majstor

To je sport. Držite se olimpijskog gesla - Važno je učestvovati - jedino je mladoženji stalo da bude prvi.  :stripii: :stripii:

feco

No, bio si ti u pravu ........evo danas treći dan debakl.....a ja se navikao... :stripii: :stripii: :stripii:
BRZO I BEZ VEZE

maverick

Uzmi svete vode...ili eventualno nekog popa dovedi da te riješi tih malera...Ili bas ako mislis da je ozbiljna stvar...uzmi neku cigančicu i rijesi to kao covjek  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

A nešto ću očito morati poduzeti  :stripii: :stripii: :stripii:
BRZO I BEZ VEZE

No

:uf: Malo ludo zvuči ali da nije tih dana kad nam ne ide, ne bi ni išli u ribolov.

Zamisli, da samo dođeš i svaki put loviš kako hoćeš i koliko hoćeš. Bilo bi to više nego dosadno i nezanimljivo.

Dani kad nam ne ide, samo su priprava za radovanje u onim danima kad će nas ići.
A ići će!

:occasion14:

Ne slušaj ove dečkiće, sa savjetima o cigančicama koje liječe. To je u našim godinama opasno i postoji mogućnost da nam nakon takve terapije ne kvrcne nikad više.  :stripii: :stripii:

feco

Bome opet si u pravu  :stripii: :stripii:, neću ja te terapije.....a proradit će on već....ne sekiram se ja  :takoje:
BRZO I BEZ VEZE

maverick

No...nemoj ti sad njemu govoriti sta da on radi  :stripii: Ako ga veseli to s cigančicom...neka  :stripii: