Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Kako ćeš svezat strunu na udicu kojom pecaš kedere,broj-dva veće?vidljiva je kao drugo,pije vodu i petlja se.morao bi staviti komad stiropora ko palac da mi bude podizač strune dužine metar.predvez za bjjelu je 0.12 ili 0.14 i deri-peri.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Muči me to moj Šajzi što te vezane udice stoje tko zna od kada i gdje u trgovinama i onda predvez puca ničim izazvan.ne bi trebao ostaviti udicu zapinjanjem u jednu travku maltene. Još gore,vidiš da je kod udice silk kao odmotan sa udice-dakle nije dobro tvornički vezan. Nije problem u tih par kuna nego mi sjebe pecanje.

šajzika

Ma sve mi jasno
Meni nije problem zavezat malu udicu al ovo sve ostalo je vec druga prica.
Zato sam i pitao jer ti nebi bilo mozda bolje spagicom 0.10 vezat jer nebi pucao silk i otpadala riba s udicom u ustima.

Iduci vikend ak bude ljepo cu i ja skocit na koji sat pa pratim recept :)
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ako vidiš dobro uzmi silk0.14 npr i veži ih sam.samo kad uzmeš tu špulnu silka prvo odmotaj metar i cimni pa ako lako puca vrati Baji nek si mami veže udice sa tim.

majstor

Ako me išta živcira to je kad mi prodaju stari najlon. Da ne valja otkriješ tek kad stari baciš. Umjesto pecanja ideš doma.  :red-card:

pajdo77

Upravo tako,kud ga platim tu si navežem udica i onda puca pri zapinjanju na vlat trave ili na ribi od 30 deka,pa zadavio bih nekog.

mlb

Tako smo mi prošli sa špagom iz deona !! Uzeli smo par šula power pro-a , navodno američka sa kao cijenom još u dolarima na njoj! Špaga doslovce trula, pucala je na pogled na raznim mjestima! Nakon dva pecanja pobacali i ovu nekorištenu i ovu sa rola!! Nema gore , odeš na pecanje , daš lovu, popušiš ribe i prisjedne ti odlazak na vodu! :angry5: :oussama-bin-laden: :pirate:

im84

U prijevodu, pecaj sa onime cime si zadovoljan, bez fantaziranja, i miran si
#foxrage
#fox_rage_fishing

alex7777

Citat: Greys  u Ožujak 11, 2019, 14:47:19
U prijevodu, pecaj sa onime cime si zadovoljan, bez fantaziranja, i miran si
al pajta puno kosta dok nadodjes sta valja zato ljudi pitaju , vijeciti problem  :icon_scratch:

im84

Naravno da košta. Nemoj samo meni o tome. Probao sam špaga koliko nisi vidio u životu.  :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

feco

Bio sam na vodi danas, prvi puta u 3. mjesecu.....čisto samo da probam novi štap i progibam klipove.
Štap je pravi mali bombon, ima i dušu, i kičmu, i leđnu moždinu, to je ono što sam tražio. Jedino sa certate nisam zadovoljan, jest da je to majstor Frenki napravio....vrti se roler, ali ne stoji pod 90 u odnosu na strunu, nego malo ukoso....pa zuji.....nije to dobro, ne znam šta sad da radim s tim. Fali tu neki sitni dio. Ako neko ima neki prijedlog .........?   :hi:
BRZO I BEZ VEZE

SMT

Na potezu od 10 km 2-3 čamca, Dunav visok, gura, pustoš... Pametni ljudi izasli roštiljati danas... Ja izašao da tražim soma... Tamo gde sam ga trazio izgleda je bio jesenas zadnji put... Mrtvilo...

Malo dremao na čamcu, malo bacao, sortirao  pribor... 3h na vodi, bilo ok...

Parking

mossi

Ja sam bio samo na parkingu u marini ..  :rofl2: :ok:

Rap

Citat: feco  u Ožujak 17, 2019, 18:01:17
Bio sam na vodi danas, prvi puta u 3. mjesecu.....čisto samo da probam novi štap i progibam klipove.
Štap je pravi mali bonbon, ima i dušu, i kičmu, i leđnu moždinu, to je ono što sam tražio. Jedino sa certate nisam zadovoljan, jest da je to majstor Frenki napravio....vrti se roler, ali ne stoji pod 90 u odnosu na strunu, nego malo ukoso....pa zuji.....nije to dobro, ne znam šta sad da radim s tim. Fali tu neki sitni dio. Ako neko ima neki prijedlog .........?   :hi:
Šta ju nisi dao kawasakiju da ju ponese?