Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Bio ja danas kao pecati. Otpecao od devet pa do dvanaest na filet i repić. U tri dana priprema za današnje pecanje upecao četiri kedera. Dakle ni njih ni od korova ovdje. Ono što nisam otkinio kad sam zapinjao pojeli mi peševi i rakovi. Promjenio 3-4 mjesta i na svakom ih našao. Mislim ako sad ne mogu ovdje naći kedera šta ću onda kada malo zahladi. Bućka je majka.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Goran

Bio danas od 14-19h  na 8km,nula bodova,prekjucer cjeli dan isto ni vau od sarana,10tak izlazaka na dravu ove godine i ni poteza a kako cujem i vidim kod dugih ove godine jako slabo. jednostavno kao da je riba negdje migrirala jel nemoguce da se ne hrani,niam vise pametan sta i gdje probat.

maverick

Bas razmisljam kako bi bilo dobro pecati na tih prvih par km Drave kad je Dunav u porastu kad ono ni tamo nema nista  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma bio ja i danas probati na kedera,filet,repić. Peševi napadaju u propadanju skoro. Promjenio par mjesta,svagdje ista slika. Otpustim maksimalno rolnu koliko mi struja dozvoljava tako da ako naleti smuđ nema otpora,neka se sam upeca. Titra vrh,znam odmah šta je,izvučem sistem a peš ko vekna,manje sam somove na bućku hvatao ove godine. Nemoguće pecati od njih

Gremlin

Ovako izgleda gužva kad na Savi "proradi" šaran, ni jedan čamac nije bio ispod 2-3 komada, najveći 7 kg.
Ja sam naravno bezuspešno jurio smuđa na vertikalu. :crybaby2:

:occasion14:

dravski pecaros

Citat: Goran  u Rujan 03, 2021, 19:45:11
Bio danas od 14-19h  na 8km,nula bodova,prekjucer cjeli dan isto ni vau od sarana,10tak izlazaka na dravu ove godine i ni poteza a kako cujem i vidim kod dugih ove godine jako slabo. jednostavno kao da je riba negdje migrirala jel nemoguce da se ne hrani,niam vise pametan sta i gdje probat.

Meni ova godina što se šarana na Dravi tiče super 5 izlazaka
3 ribe i jedno kidanje...

pajdo77

Šaran je valjda jedina riba koju nisam pecao, ajd sa obale bi i prošlo,malo hodaš,protegneš noge al iz čamca ma nema boga. Sjedit ko panj par sati dnevno,nije se taj još omacio zbog kojeg bi bio spreman na tako nešto

dravski pecaros

Pajdo ja sam sve šarane upecao u prvih sat vremena pecanja

majstor

Ove godine sam ulovio dvadesetak šarana od tri do deset kila. Ni jednog u zadnjih mjesec dana. 🤔
Prošle godine sam pustio više od 100 . 😀

pajdo77

Kod mene ovi penzići što ga pecaju pobacaju prikolicu kukuruza,pecaju skoro svaki dan,kuhaju,kvase,kemijaju pa upecaju tri u sezoni. Ajd imaju šarkove sa kabinom pa usput odspavaju koji sat na vodi,ja bi si puco u koljeno da se ne premjestim ako neće nakon sat i po. Bar da hrane par mjesta pa mjenjaju ako neće,dva su plafon i tako iz dana u dan,tri dana vamo,dva dana tamo pa opet u krug

Mornar Popaj

Uskoro kad kukuruz ode na 250 kn metar,
Malo će se manje bacat lopatama u vodu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

majstor

Drava minimalna. Ribe ne grizu, pa plovčarim iz čamca. Umjesto Amura, kapitalne plotice. 😆

Goran

Citat: dravski pecaros  u Rujan 04, 2021, 08:20:03
Citat: Goran  u Rujan 03, 2021, 19:45:11

Meni ova godina što se šarana na Dravi tiče super 5 izlazaka
3 ribe i jedno kidanje...

Ajde nek bar nekom ide :thumbsup:

ljuska

Majstore ajde da tržimo terminatora

pajdo77

Ja sad došao,na filet i kedera ni pipnit,dođem na vez,dohvatim voblera i u par minuta mi otpade jedan porcijaš pref čamcem i jedan je samo klepio po vobleru. Sve to u osam,valjda u to vrijeme kreću. Ne znam ja te cugove i te mikike. Da ne kažem da je voda došla hebački od jučer ujutro do danas popodne