Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Vas dva kao na takmicenju..iste majice...hlacice...ja kao da sam stigao iz Afganistana  :icon_scratch:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smudjoslav

Ta dvojica polomise... :clap2: :hi:
I posle njih treba neko nesto da pise o ribolovu na forumu.. :stripii:.

retfala

Smt nas je ladno iskuliro...marijo i ja masemo al nas ne dozivljava...tek u povratku mi blicne par puta...joco..joco..

SMT

Bato,

Zao mi je zbog toga…

Kriv sam, sutra ću te zvati da se izvinim… Nidža nije verovao da BF može ići brzo, pa sam gasirao, treba pare da mu uzmem… Vetar u kosi i tako to :stripii:

Još 100 km do kuće… Eto ti šta ljudi rade zbog ribolova….

[/url

Odžaci… nije los…

[url=https://ibb.co/w6Cj59H]

SMT

Citat: smudjoslav  u Rujan 26, 2021, 20:02:25
Ta dvojica polomise... :clap2: :hi:
I posle njih treba neko nesto da pise o ribolovu na forumu.. :stripii:.

Ako mene pitaš, loše pecam ceo septembar… Sitne i pre sitne ribe…

Sad kreće moje vreme, voda se hladi, somovski zov pocinje… ne mogu ja tome odoleti, taj adrenalin … Smudj će biti koliko vremena ostane…

Goran

Bio danas na dravi kod Sarvaša,pecao od 10h do 16. Nista vece nisam ulovio.pecao sam sa mustadovim udicama.br 2 navukao termobuzir a na dlaku dva zrna kukuruza sa spuzvom izmedju,kontam nece me gnjavit deverika manja toliko jer udica i mamac nisu bas mali i nisu me gnjavile osim jedne kilasice al i manji sarko guta to bez problema pala dva manja od kilu,mali gadovi i dalje sretno plivanju u dravi,ima dosta ovih malih ove godine koliko sam i u drugih ribiča vidio.

Goran

Evo i danas se vratio sa drave od šarana nista,bijela riba krupnija dosadna kao buhe iako sam jos povecao br udice na jedinicu,bilo je nekoliko deverika i jedan klen i nosara al onog najvaznijeg gospodina nije. Mini godisnji zavrsio bez prave krupnije ribe.drava niska i dosta one ljige se hvatalo.

pajdo77

Ja sad došao,peti dan voblerisanja za ku#ac. Pa da ga ima već bi na ekser lupio

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Gremlin

Juče posle duže vremena izađem malo na dubinsko na samo ušće Save u mutno Dunavo, takoreći "centar grada"
Nahvatao lepih kedera, probao na: parče, filet, repić, zgaženog, odranog...
Ni pipanje za nekih 4 sata pecanja...
Prošlo nekoliko "vertikalaca", takođe niko ništa...

:dontknow:

pajdo77

Išao malo oribati te alge dok još voda nije hladna pa usput već kad sam na vodi malo bacao silikon i muvao al uzalud. Prije sam znao na Sg Peperove rukotvorine dobit tih smuđeva sad ni na njih. Tu nešta ne štima sa tom ribom zadnjih desetak dana a ne mogu napipat u čemu je kvaka.

Sg.Pepper

Pajdo do gume nije sigurno🤣
Bio sam jucer u tvom kraju al te nisam vidio na vodi
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Pa šta nisi došao na kavu?

Sg.Pepper

Nisam bio sam, sljedeci utorak sam opet tamo poslje 12 pa te zvrcnem da popijemo nesto
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Ok

maverick

Citat: Sg.Pepper  u Rujan 29, 2021, 12:14:44
Nisam bio sam, sljedeci utorak sam opet tamo poslje 12 pa te zvrcnem da popijemo nesto

Ajd ti njega zvrcni da pecate malo...zna on piti i sam  :stripii: s ribom je problem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"