Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

gegs

ovaj moj je bolji, lakše me žena pušta van na excellent, nego na fair day!  :headbang:

maverick

A sto ne kazeš sta ti treba... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Citat: maverick  u Lipanj 06, 2013, 11:24:54
Imas zvjezdice koje ti govore kad je dobar dan za pecanje  :toothy12:  ali evo ti s dm-a lijepo objasnjeno  :thumbsup:

http://www.dm-ribolov.net/?ID=453

Na sajtu su zvezdice, a na android aplikaciji ribice, tamo piše day raiting fair i jedna zvezdica, a ovamo 4 ribice i exellent...

Pa ti sad vidi... :evil6:

Tekst sa DM-a ću pročitati kad budem imao bolju koncentraciju, sad ne razumem ništa...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Tekst s DM-a treba procitati više puta, uzeti papir i olovku i vise puta pokusati doci rucno do rezultata, meni je fishingreminder odlična stvar i dosta se ravnam po njoj..uz nju vodostaj i tlak i uspjeh je puno puno bolji...pogotovo u danasnje vrijeme kad se vremena za ribolov ima malo...pa idemo na vodu dva-tri sata...omda biram termin kad je veca vjerojvatnost ulova. Recimo odes na vodu u 17 sati i budes do 20 i odes kuci bez udarca a najbolje vrijeme je od 20 do 22...pa onda radije odmorim kuci ili napravim ono sto treba pa odem u top terminu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Ja planiram večeras negde od 22h pa do 24h da izadjem na soma, na Dunavskom keju. Uh, što ima dve lepe kanalizacije, gumice na sve strane i moja medju njima  :alas:

gegs

Citat: alexdja  u Lipanj 06, 2013, 11:58:43
Na sajtu su zvezdice, a na android aplikaciji ribice, tamo piše day raiting fair i jedna zvezdica, a ovamo 4 ribice i exellent...

Pa ti sad vidi... :evil6:

Budući se major/minor bite times skoro poklapaju (10min pomak), a to se računa u ovisnosti o (međusobnom) položaju sunca i mjeseca, pretpostavljam kako je razlika između fair day i excellent day u tome što fishingreminder.com gleda i meteorološke faktore u svojim kalkulacijama, a zato je maverick stara kuka odmah začuđeno zapitao zašto excellent! :icon_thumleft:

Citat: TopMix  u Lipanj 06, 2013, 13:34:19
Ja planiram večeras negde od 22h pa do 24h da izadjem na soma, na Dunavskom keju. Uh, što ima dve lepe kanalizacije, gumice na sve strane i moja medju njima  :alas:

mogao bi pasti neki štukurac! :toothy12: :toothy12:

Greys

Ja znam tko je danas vatao ribu  :laughing7:

zvona

ja znam ko nije.. ubiše me bandri i peševi sve mi poskidaše  :angryfire: još malo i kuć..

mlb

Greys nema nam druge , moramo ga početi špijunirati jer ovo je prešlo sve granice!! :toothy10:

maverick

Da se razjasnimo...u mom selu to zovu šupak riba  :icon_biggrin: a moj drug greys nikako da shavti da to ne smije ni govoriti kad ulovi  :toothy12:

Greys

Mi pričamo o tome kako ti kum pegla smuđa gospodine  :icon_thumright:

Greys

Citat: maverick  u Lipanj 06, 2013, 22:35:44
Da se razjasnimo...u mom selu to zovu šupak riba  :icon_biggrin: a moj drug greys nikako da shavti da to ne smije ni govoriti kad ulovi  :toothy12:

A šta ćeš kad tu ribu ''šupak ribu'' voli, usudim se reć 50% ljudi, jer je za razliku od smuđa kud i kamo veeeeeći fajter, a smuđ da nema vrijednost (novčanu) i da nije tako ukusan, vjerojatno ga nebi ni hvatali  :icon_thumright:

maverick

Ma tko još danas prodaje ribu  :icon_scratch:

Greys

Nevezano za novčanu vrijednost, mogla bi bit rasprava velika zašto hvatamo smuđa, zar ne? Osobno, naravno da ga volim uhvatiti, ali da mi je borac nula bodova, jbg

maverick

Smudj se lovi upravo zato sto ga ne znaju loviti svi...sto je uvijek za njega neka misterija...puno vremena na vodi..puno truda, muke , iskustva...komplicirano ga je loviti konstanto ...jos teze pratiti ga na svim vodostajima i vremenskim dobima...a ukusan je i ja ga jedem dva puta tjedno  :thumbsup: