Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

Citat: rj  u Kolovoz 07, 2013, 22:35:19
nevjerovatno kakva bezidejnost  :icon_scratch:

Ti matori me baš karagunis u zadnje vrijeme :sex: ne moram lovit na tom jbnom kamenu al ja sam ga proslavio sa šaranom i prepuštam ga početnicima da ulove šarana.
Kad sam naučio od tebe kako lovit smuđa lovio sam ga uspješno za broj svojih izlazaka na vodu isto tako sad i šarana,nisam ovisnik o jednoj pozciji al volem kad imam komoditet da nemoram čubit 48 sati u čamcu.
Dosta ih je tamo pecalo a malo lovilo,frend mi je tamo 24 h i nema čvoke ili je vrijeme da se selim  :icon_scratch:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

prije ti je da se doseliš sto prije pa pokazes frendu... :thumbsup: a napisacu tablu STEPINJO  zakucati na ono drvo  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grga

stvarno je super stvar da možeš van iz čamca kad ti dopizdi sjedit i malo vatrica klopica itd nisam prije par godina mislio da ću ovo reć ali valjda godine došle ili treba kile dole :icon_biggrin:

Stepa

Nemam  :nono: uopće namjeru bilo kamo da se doseljavam jbga volem da pecam i da sam sa igračima poput Slavena :toothy12: nama ne mogu ni sajle,grah,tnt pokvarit doživljaj pecanja jer nama je sam izlazak doživljaj bilo to na kamenu,traverzni,kazanu ili kod Raše na katu.
Zato moj frend i ja idemo na pecanje i tko preživi pričaće(toliko o bezidejnosti) :icon_biggrin:

Slaven

Šta su se sad svi urotili protiv nas, ajd smanjite doživljaj  i dođite lijepo kulturno na piće i pokazat ćemo vam sve tajne i kako se vežu udice (6 i 8ce) kako se zabacuje, smit ćete i drilanje gledat. Žao mi vas da nemate šarana za fiš ipak smo mi neki kolege :toothy9:

rj

Citat: Stepa  u Kolovoz 07, 2013, 23:23:19
Citat: rj  u Kolovoz 07, 2013, 22:35:19
nevjerovatno kakva bezidejnost  :icon_scratch:

Ti matori me baš karagunis u zadnje vrijeme :sex: ne moram lovit na tom jbnom kamenu al ja sam ga proslavio sa šaranom i prepuštam ga početnicima da ulove šarana.
Kad sam naučio od tebe kako lovit smuđa lovio sam ga uspješno za broj svojih izlazaka na vodu isto tako sad i šarana,nisam ovisnik o jednoj pozciji al volem kad imam komoditet da nemoram čubit 48 sati u čamcu.
Dosta ih je tamo pecalo a malo lovilo,frend mi je tamo 24 h i nema čvoke ili je vrijeme da se selim  :icon_scratch:

to je pozitivna kritika  :3some: inaće to je stara šaranska pozicija  :icon_thumright:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Stepa

jbga ja otkrio tek u 21 stoljeću pa kakav sam ja papak,neću više idem sad u fideraše na bijelu ribu :BangHead:

Retfalački mačak

Citat: Slaven  u Kolovoz 08, 2013, 07:00:01
Šta su se sad svi urotili protiv nas, ajd smanjite doživljaj  i dođite lijepo kulturno na piće i pokazat ćemo vam sve tajne i kako se vežu udice (6 i 8ce) kako se zabacuje, smit ćete i drilanje gledat. Žao mi vas da nemate šarana za fiš ipak smo mi neki kolege :toothy9:
Prihvaćen poziv. Nađemo se na Dunavu 09.08.2013. poslije 15 sati.  :wave:

Slaven

Citat: rj  u Kolovoz 07, 2013, 21:50:00
Citat: maverick  u Kolovoz 07, 2013, 21:45:02
Pa kazem mu ja da idem na pecanje...kaze jbg..kolega je tamo od neki dan i strazari do petka...kad on i slaven dolaze...ok...naci cu neko mjesto gdje nije pritisak....lovi li uopce tko sarana na otvorenom dunavu
naravno da love ...a sajlu potapam pod obavezno ....+ vreča graha i karabit malo krpe natopljene u naftu ...nema niko kedera da tamo dobije:walk:  :icon_biggrin:

Kolega mačak očekujem da ovo sprečiš ili da nosim i ja wc-net za svaki slučaj

rj

Citat: Stepa  u Kolovoz 08, 2013, 09:11:39
jbga ja otkrio tek u 21 stoljeću pa kakav sam ja papak,neću više idem sad u fideraše na bijelu ribu :BangHead:

nije valda da još patiš ....  ko je šta "otkrio" ? tajna mjesta i tako to ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

samo da kazem da skup bude u kasnijim vecernjim satima, jer kad se opijemo da nas nije sramota po danu  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Aaaa uuuuu , pa vidim da se utakmica igra bezmene ! ! ! E pa neče moči , palim auto danas i stižem na utakmicu ako bog da ! ! ! ! !     :boxing:   

Slaven

Tony, al nemoj da se plašiš :toothy12: :toothy12:

maverick

Citat: TonyC  u Kolovoz 08, 2013, 10:12:27
Aaaa uuuuu , pa vidim da se utakmica igra bezmene ! ! ! E pa neče moči , palim auto danas i stižem na utakmicu ako bog da ! ! ! ! !     :boxing:   
bolje ti dodji pa radi..ja se krvarim dok ti jaja hladis  :toothy12:

KvacakZu

možda sam i ja trebo pomjerit termin dolaska :occasion14: