Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Darko

jel to greysika farba kosu  :alas:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

A sta ce kad ovaj voli plavuše
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Darko

da on nije možda Valpovački mačak , pošto je onaj modni digo sidro iz Hr , sad nastupa Greysika  :toothy10:

maverick

U trendu je, nema sta  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

silure

hehe...al nadjete sliku e.... :thumbsup:

mlb

Nemojte da mu to mađarica vidi , napucat će ga ko staru šlapu! :toothy12:

Greys

HAhahaahahahahhaahahah, kakvi krkani oko mene, hahahaha. Retfala, daj se napucaj više na tom fitnesu, da pokazemo  :icon_biggrin:

maverick

Retfala se javio, kaze kisa fino pada, uziva u kabini i odmara, bajkosa navato i to opet po 6 kilograma, sad čeka šarana a veceras ce smudja poganjati....mada ovaj vjetar s kisom nije bas neki obecavajuci

Greys

Ajde barem je na vodi i nekisne.

Kugla

Tako i treba, neka uživa tko može!

kawasaki

Citat: maverick  u Rujan 17, 2013, 12:14:31
Retfala se javio, kaze kisa fino pada, uziva u kabini i odmara, bajkosa navato i to opet po 6 kilograma, sad čeka šarana a veceras ce smudja poganjati....mada ovaj vjetar s kisom nije bas neki obecavajuci
sit sam ja tih 6 kilasa
:icon_king: :crybaby2:
Brzi od Bolena.

retfala

uh ne vjerujem šta ste sve ovdje napisali. slabo, je bilo ulova. smuđ od 1,5kg je sve što sam poneo. bucovi standardno 3-6kg dva su mi tokuke poravnali. imao sam par smuđeva oko 600-700g ali sam ih pustio isti slučaj i sa šaranima. jučer za vrijeme ručka mi je stisnio osbiljan šaran , ali je bilo previše prepreka u čamcu da stignem reagirat :toothy12: nabio je štap do treće karike u vodu i uspio ispljuniti dok sam došao. dunav jedva da teče. noć je bila kao dan zbog mjesečine.

Miro

Šta te brige, bio si na vodi, pecao - uživancija, odmor za dušu.
Biće ribe, ide sezona  :icon_cheers: