Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

ujtro ak sve bude uredu ode na stuku malo po barama  :icon_salut:

sandra

Slaven!
čamac ti je mrak.. :icon_thumright:
auto če se popravit pa češ ti na vodu i ribolov no sikisiki.. :toothy10:

Kugla

Pa Slavene do Marčia i odbaciti će te on još mu reci uz put do Kugle i Kuma da dođete i heheh ko zna možda i ne odete do Dunava  :toothy9:, možda bude sidrenja po cesti  :icon_thumright:

marinela

Ujutro sa mrakom via Dunav pa da vidimo gdje riba stanuje  :icon_biggrin:
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

marinela

Sutra navečer planiram na Dunav,pomagajte,kakav je vodostaj da li raste? Pecam sa obale pa da me ne poplavi  :icon_scratch:

mossi

marinela

Hmmm...nisam sigurna da je pametno ići....Hvala Mossi,ako me voda odnese zovem sve vas u pomoć  :icon_biggrin:

silure

dunav je ok...samo naci mjesto i  :thumbsup: to sto je narasto malo i raste....to je nista....normalna varijacija...ipak je to europska amazona...to da naraste jos 2m onda bi bio samo malo povisen vodostaj...

Grof

Idem na Dunav ili večeras ili rano ujutro i do nedjelje popodne. Samo nek dođe Dunav da malo stisne ribu u obalu pa da mogu barem kedere pecat  :blob10: :blob10:
Tu je brate odmah iza panja

Ivan Borojević

Danas sam radio pa nisam iso, al sutra idem malo blinkat  u tanju a i da malo krivolovcima hebem kevu, mamicu im,nece postavljat mreze u dunavcu. :nono:, sve od pribora nosim, utoku, noz, kanticu benzina i upaljac za cigare. :toothy12: :angry5:

Grof

Na godišnjem odmoru sam i ako mi se zvijezde na nebu poslože idem četvrtak petak i subotu na Dunav.
Pa nek ide život :icon_cheers: :icon_cheers: :icon_cheers:
Tu je brate odmah iza panja

TonyC

Zavidim ti ! ! ! !           :BangHead:   

maverick

Aaaa sutra je smudj u problemu... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla