Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

ok, previse susjed spominjes camac... :icon_biggrin: ajd ovako...kladimo se u dva dana smudj s obale na dravi u krugu 5 km di ti pecas....samo dodjes u krivo vrijeme...nije uvijek smudj u obali u sumrak...bolje radi jutrom ovih dana...diz dupe iz kreveta i na vodu...ali rano... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Ma nema ribe s obale, ne tjeraj čovjeka na zlo. Blato, velika vlaga, zaprljat će se. :enjoying:

Kugla

Hehehe sad tek vidim ove poruke, ma susjed zadnjih mjesec dana zbog raznih obaveza mogu samo kad mogu, i to na kratko pa zato i je rezultat takav. Kad uhvatim malo više vremena biće i smuđa. Rašo kad se peće onaj lijek?

raso

Kad kom odradi, bit ćeš pozvan na feštu od pečenja. Trebamo majstora za ložit drva i nešto na roštilju pripremiti ala večera za 5  :beee:

Slaven

Citat: maverick  u Prosinac 28, 2012, 17:01:58
ok, previse susjed spominjes camac... :icon_biggrin: ajd ovako...kladimo se u dva dana smudj s obale na dravi u krugu 5 km di ti pecas....samo dodjes u krivo vrijeme...nije uvijek smudj u obali u sumrak...bolje radi jutrom ovih dana...diz dupe iz kreveta i na vodu...ali rano... :icon_biggrin:

kugla poslusaj čovijeka, dobro zbori :thumbsup: i ja cu sutra ujutro probat potvrdit teoriju

maverick

ti se ne racunas...tehniku si savladao  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Znam ja to sve pa nisma ja od juće, ali ne mogu u jutro kad radim, samo vikend dolazi u obzir ujutro tako da recimo sutra kad žena ne radi što je jako rijetko jer konzum vas izrabljuje, mogu otići i ujutro pa će mo vidjeti.

jura

dravski pecaros

ja ode al na dravu u petrijevce  :icon_salut:

jura

maverick

jura

dravski pecaros

ja planiram do bajera u bizovac ak bude u plusu.... :icon_thumright:

Darko

idemo tony i ja , ujutro oko 9 krećemo
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

jura

obavezno javi šta je bilo na bajeru baš me zanima :icon_thumright: