Bojkot kupnje ribolovnica

Autor maverick, Prosinac 16, 2015, 15:21:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Ide se na soluciju da se nemoze pecat vise na dunavu a drava samo od usca karasice pa uzvodno s valpovackom
Audentes fortuna iuvat

rj

Valpovački ribočuvari nemaju ni bicikl  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

miha

sve koštaju 500 kuna kupiš baranjsku i pecaš i na dravi i dunavu ...oni koji idu u park prirode ...strpe se do 15.6 .kupe njihovu i živio rođo ....

jancika

za tih cca 500kn bi se trebalo pecati od virovitice do iloka (osim privatnih voda :sha:)to je moje misljenje....kupujem dozvolu 15ak godina pa cu i ove (bio u jug2 sada u essekeru) zelim pecati a bez dozvole se NE SMIJE :icon_salut:...tako barem zakon kaze

Kugla

I sam sam u Esekeru već 5 godina i sad više ne znam sa kojom dozvolom gdje smijem pecati daj više netko neku normalnu informaciju a ne ovako

maverick

Za sad susjed svi nagadjaju, nesto najblize istini je ovo da što Šajzika piše, ali znas da u rukovodstvu imamo pametne ljude  :stripii: pa ce oni to vec nekako lijepo upakirati...a imamo i onog retarda sto daje intervjue po radiju...pa ce sigurno i on nesto smisliti ako bude stigao upotrijebiti svoj mali mozak za nesto drugo osim za opravdavanje po facebooku  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Moramo jos malo sacekati Rasu, on ima 100%tne info :hi:

maverick

Pa bas prosli su izbori...izgleda da mu je promaklo ministarsko mjesto ali ne sumnjam da ce biti predsjednik neke zajednice ....ribolovne naravno....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

kad i ako budem imao kvalitetnu informaciju, napisat ću..
kao što sam više puta napisao, ako znam i mogu pročitati ili saznati rado ću pomoći s informacijama i zak. propisima, bez obzira na napade...naravno nemora uvijek sve biti 100% točno pa to uzmite sa zadrškom  :rofl2: :rofl2:
koliko sam čuo dogovora o reciprocitetu vjerojatno neće biti, a više ćemo znati poslije novog sastanka ...a to bi značilo pecanje s osječkom na dravi (neznam točno od kojeg km a to bi mav..trebao znat)i pa prema ušću i dunav od ušća do savulje ako se ne varam, a baranjska samo gore, znači ne dunav od ušća prema aljmašu i dalje...
eto tko zna točniju info i ako je neš krivo neka me ispravi...

raso

Citat: Slaven  u Siječanj 03, 2016, 10:01:38
Moramo jos malo sacekati Rasu, on ima 100%tne info :hi:

:character0032:  ima 100 % informaciju,  a  :red_indian: može provocirati i .ajebavati ali  :character0032: je napravio više nego svi vi skupa sa prosvjedima i bojkotima .

Izmjenama i dopunama zakona o slatkovodnom ribarstvu , ovlaštenik ribolovnog prava na svim otvorenim vodama postaje država, ZŠRD mogu ostati, ali samo kao udruge koje će voditi brigu o sportskim natjecanjima iz oblasti ribolova. Uvodi se profesionalna ribočuvarska služba pri ministarstvu poljoprivrede. Na svim tekućicama vrijediti će jedinstvena državna ribolovna dozvola po cijeni od 400 Kn, te nikoga se neće obavezivati članstvo u SRD da bi ju kupio. Namjena SRD biti će isključivo natjecateljskog karaktera i članstvo je dobrovoljno. Za zatvorene vode , provesti će se natječaj o koncesiji i statusu vode / C&R ili ne /..........
ovo je samo jedan dio.

maverick

A bez obzira sto nekad pljucamo po tebe...volimo mi tebe  :toothy12: a od kad ce ovo biti majke ti...

Debeli šef

borba za jedinstvenu ribolovnicu postat će borba društava za ribolovnu vodu.  :pain10:
svakih 100 metara trebat će nam druga dozvola, pričao mi šogor da im je odavno tako u međimurju. mnogi su odustali od pecanja zbog toga.

ja kupio ritsku jučer.

Kugla

Ovo što Rašo piše je samo prijedlog novoga zakona i ko zna kada će to saživiti, dok to ne saživi vrijede stara pravila, a po tome naša područja su podijeljenja na zone ono D1, D2 i slično, mi spadamo u ovu D2 i po tome je ono što je Dravski napisao točno.
Posalo sam i E-mail u ribolovni savez da se oni očituju tko, kada i kako prodaje, gdje važi koja ribolovnica pa ćemo vidjeti što će odgovoriti.

dravski pecaros

ovo što sam ja napisao je odluka sa županijske skupštine ribolovnih zajednica...dali če se nešto promjeniti tokom ovih mjeseci to neznam..i 2015 smo sa valpovačkom kartom imali pravo do 1.3 zatvorene vode osiječke zajednice pa su promjenili da se mora imati dopunska...mislim da dravu od gata do ušča u dunav neće sigurno dirati i ostat će da se na jednu kartu može pecati... :hi:

Darko

Za sada ništa od " Osječke " dozvole . Bio je sastanak i stečajni je tražio da ribolovnica košta 500 kn i da se društva odreknu svog dijela tj. da njima ostane samo 50 kn od ribolovnice . Naravno da nisu pristali na to i čeka se daljni razvoj situacije tj. sljedeći sastanak  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.