Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

U irskoj sam vidio dosta vozila sa ovakvim nosačima

Alija

Pa sa dobrim pleh vijcima mogu se i oni maverikovi tako postviti,a pouzdaniji su i jeftiniji  :stripii:

Rap

Naravno.Na ove nosače idu dva komada s rolama u kompletu.Nisam siguran da li je u pitanju magnet ili vakum.

gegs

Dobro se coek snasao, landcruiser je inace poznat po skucenosti!

maverick

Malo sam experimentirao s dodatkom za one moje nosače....odlično funkcioniraju....

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Kako si pričvrstio tu šipku na kojoj su držači za čamac  :sha:

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

maverick

Citat: Tićo  u Ožujak 16, 2014, 07:40:21
Kako si pričvrstio tu šipku na kojoj su držači za čamac  :sha:

Imam na obe trube inox podloske za nosace...pa sam na njih napravio samo ovaj produzetak....vidi s na slici....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Po 18-ti put  :stripii: sam prepravljao nosače za štapove....sad je sve od inoxa...a uspust sam uspio uklopiti i i nosač sonara na njih a i bez njih....ustvari malo sam sve pojednostavio  :stripii:

A nosač sonara je sad na jednom vijku i stavlja se za sekund..

retfala

meni si se smijao kad sam 100X prepravljo :veryangry:

Mariorhr

Citat: maverick  u Lipanj 19, 2014, 21:10:34
Po 18-ti put  :stripii: sam prepravljao nosače za štapove....sad je sve od inoxa...a uspust sam uspio uklopiti i i nosač sonara na njih a i bez njih....ustvari malo sam sve pojednostavio  :stripii:

A nosač sonara je sad na jednom vijku i stavlja se za sekund..

To je taj rad...uvjerili smo se uživo  :clap2:

maverick

Morao sam i malo reda napraviti u kabini

maverick

maverick

maverick