Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

hranki

Za sad se pravimo ludi.dok nas nitko ništa ne pita :hello2:

maverick

Hranki se pravi lud...a ja sam morao biti kupiti mjesto :stripii: Kod nas se to vodi kao tradicionalni vez. Ima nekakav propis kako ponton treba izgledati ali nitko to ne kontrolira. Na tom dijelu Drave mislim da slobodnih mjesta ni nema. Ali uvijek netko odusraje, netko novi se pojavi...i tako u krug
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

U Beogradu nema fore za takve varijante...zemljište i zakup vodenog dobra u gradu se plaćaju.
Doduše, na Dunavu, malo van grada možeš da postaviš taj splav-flos na divljaka...
Ali niko ti ne garantuje da ćeš sutra naći i čamac i splav...

Ja držim čamce na marini, i to me košta za oba 35+ Eura mesečno, plaća se kvartalno.
Ali imamo domarsku službu, elektronsku kontrolu ulaza, vodu i struju za svaki vez, internet, mokri čvor sa tuševima, klubske prostorije sa jeftinim pivom  :pije:, radni ponton za popravke, dizalicu za vađenje manjih čamaca.

:bye:

hranki

Ti si kupio gotov splav betonirane stepenice
Čak i klupu imaš za sjedenje kao pravi gospodin :hello2: :bye:

hranki

Stavi sliku da ljudi vide :occasion14:

maverick

Prvo me Tonyc "isterao" s mog veza...kao nema mjesta za tako veliki čamac...jedinu sam tu nesretnu klupicu ponio sa sobom...i onu felgu za roštilj...Bio i ostao izbjeglica  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Zimska luka 80 tih...tako malo čamaca je ostajalo u luci po zimi

pajdo77

Da ih led ne okuje možda a i sad puno ljudi živi u stanovima a imaju plovila,nemaju gdje sa njima

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Ivan Borojević

Citat: maverick  u Siječanj 30, 2022, 00:50:48
Zasto mi nemamo nesto ovako  :sha:

free photo upload
Imaš u Bistrincima splav-garaža. Krov je u obliku mladog mjeseca. Odozgo stave ciradu da ne pada kiša ni snijeg. Odlično izgleda.

Dbozuric

U mohaču dižu čamce van vode pomoću čekrka

maverick

Vidio sam tu u Bistrincima...prodavao se taj splav dosta dugo. Alu Bel vadi čamacna neku kao prikolicu. Bozuricu imas li slike mozda kako ti rade u Mohaču

Dbozuric

Nemam možda ima  baka to smo vidjeli kad smo išli zaBaju lancima.Vidio sam to prvi puta u Ulmu

Rap

Citat: maverick  u Siječanj 31, 2022, 17:11:38
Vidio sam tu u Bistrincima...prodavao se taj splav dosta dugo. Alu Bel vadi čamacna neku kao prikolicu. Bozuricu imas li slike mozda kako ti rade u Mohaču
pozabavi se temom "vertical lifts for boats" pa možda dobiješ i sam ideju izgleda lifta i nekog solara za struju ako ju nemaš u blizini (možda prenamjena neke prikolice koja nije za regu...)