Vez za čamac

Autor maverick, Prosinac 24, 2012, 23:31:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Glupo mi je da tu prave luku gdje će čamci a nizvodno 500 metara će se praviti moto nautički klub. Dakle dva ista sadržaja a do sada niti jednog uređenog veza. Što kažeš po zimi će lediti. Valjda je netko vidio kako to izgleda zimi u luci pa nauči na tuđim greškama a prije će bit da će netko dić dobru lovu.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

DIDAPATAK

..pa računaju na globalno zatopljenje  :stripii:
.. :baba:

maverick

Oni tamo ozbiljno rade

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

I sad ti razbijaj sam da bi izasao, kad jace stegne
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Da nema toga , odavno bih držao čamac tamo...a kad jače stegne....ni nema van....Sjećam se prvih odlazaka na Dunav..i kao vodi me jedne nedjelje Tunjo na pecanje...spremo se cijeli dan prije....nosi stvari i dodjemo do luke a ono smrzlo...ok...i sta sad...kaze pa ne idemo kad nemam čamac do proljeća ...o hebote te vez  :stripii: :stripii:

pajdo77

jurajurajura01

Ide to van, prosle godine i 15cm leda moze se izac

bonus

Citat: maverick  u Siječanj 07, 2020, 09:00:05
Da nema toga , odavno bih držao čamac tamo...a kad jače stegne....ni nema van....Sjećam se prvih odlazaka na Dunav..i kao vodi me jedne nedjelje Tunjo na pecanje...spremo se cijeli dan prije....nosi stvari i dodjemo do luke a ono smrzlo...ok...i sta sad...kaze pa ne idemo kad nemam čamac do proljeća ...o hebote te vez  :stripii: :stripii:

Imam ja jedno slobodno mjesto na pontonu, pa ako nekom treba...ja sam na bocnom...znaci sa unutarnje strane slobodno,nema problema od balvana i tako to..jedino bi trebalo palickat vodu i iz mog camca..  :stripii:

maverick

TonyC

Marijo, ovaj je jačio od jure po pitanju udomljavanja.

maverick

Ništa ,čekamo proljetni prijelazni rok...za obojicu  :stripii:

bonus

Citat: maverick  u Siječanj 07, 2020, 21:45:47
Ništa ,čekamo proljetni prijelazni rok...za obojicu  :stripii:

Ne znam kako protumaciti ovaj prijelazni rok  :icon_scratch: ali volim vas obojicu, iliti treba uciti od najmudrijih...  :icon_thumright:  :toothy9:

maverick

Prvo krecemo s novim mjestom i novim vezom. Ante i ja se igramo dva dana...sutra ce biti gotov i ide u vodu. Nekad bila radost i veselje...sad mi pun kufer varenja  :stripii:

alex7777