bučkanjem na soma

Autor miha, Prosinac 25, 2012, 19:28:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

Kugla

E pa Greys kad ideš bez mene  :violent1:

Greys

Drugar, danas prvi puta spustio novi set, čamac i motor, pa sam i bučko, i blinko, ali uspjeha samo na blink

TopMix

Čuj njega ..."  al uspjeha samo na blink"... Znam neke koji bi bili prezadovoljni da uhvate nešto, pa makar i samo na blink, he,he...

Greys

Hehe, više manje, na blink se da uhvatit gotovo uvijek. Sad prvo idem u potragu za zelenim glistama i durbaherima na jednu mikrolokaciju  :icon_biggrin:

DinoTz

Ima li se bucka kupit u Tuzli???

silure

Napravis je sam pa nije tesko...kada naucis kako bucka funkcionira kada se dovoljno ispraksas kada ruka sama radi onda ti je svejedno kakva je bucka..doslovno uzmes komad grane da je odrezana pod prevom kutem i uspjesno proizvodis zvukove...tako da bucka nije nauka...nadji sliku i otpriluke ju napravi i imat ces svoj alat...BISTRO

maverick

Citat: DinoTz  u Srpanj 17, 2013, 20:31:30
Ima li se bucka kupit u Tuzli???

A jos nisam vidio ribolovnu radnju a da u njoj nema bucke, a sigurno ti mogu naruciti...mada sam ih jednom vidio sigurno na koridoru  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Ma ima bucke na svakom cosku..kod nas cijena od 10 do 15eura samo treba pitati po trgovinama..

MIF

maverick

Do kojeg je perioda aktuelna bućka kod nas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Ja se sječam prije par godina dok sam išo gore Kazuk i tamo da je jedan lik bučko i u 10-om i u 11-om mjesecu al naveče po noči se pušto od mosta do zelenog otoka i dobivo somove

Tićo

Evo nešto iz moje radionice

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Kugla

Nikad nisam bučkao, imam onu bučku što smo svi preko Mossia nabavljali, jedno pitanje, ima li smisla bučkati sad jesen zima, znam da bučkaroši samo ljeti bučkaju jer predpostavljam da je som tad vrlo aktivan, a možda ljudi ne bučkaju sad jer im zima, možda nad nekom rupom di se skrivaju, ajd da vas čujem neki dobar savjet.