Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kobac

Citat: rj  u Kolovoz 10, 2016, 07:12:19
....komentar.....

problem je kod vas "poštenih" i "radišnih " organa ....od policije dobivaju zeleno svjetlo kad se može a kad ne može na vodu

nisam ni sumnjao da se ti nećeš javiti...

ja bih najiskrenije volio, da ti i sl. ako imate bilo kakvo ime, za koje sa sigurnošću možete tvrditi da to radi,isto to javno ili tajno putem predstavke proslijedite nadležnim službama..

ti kao i obično za takve stvari pričaš po rekla-kazala

u toj službi je većina poštenih ljudi koji svoj posao obavljaju kako "znaju" i umiju, a neki možda i koliko im se iz razno-raznih razloga dozvoli..
molim te u kontekstu toga, ako imaš nekoga na umu, nemoj mene svrstavati u koš sa ne-navedenima...ništa rekla-kazala, nego vidio,rekao mi taj i taj, to i to-pitajte njega,pa neka nadležni to preispitaju..
ja se toga ne bojim,dapače volio bih..

Citat: baka  u Kolovoz 10, 2016, 07:25:50
Sličan takav tekst je jedan 'jako pametni' novinar napisao prije desetak godina kad je bio kod nas u firmi i intervjuirao direktora. Isti bombastičan naslov je bio da se za noć može na krađi kablova dalekovoda rezanjem sa stupova zaraditi i preko 3000E i to je stajalo na naslovnoj strani. :uf: Normalno da je to izvukao iz konteksta, ali koga briga.

I što mislite da je bilo poslije toga, krađe su se udesterostručile! :BangHead:

Ne znam kome je u interesu pisati takve gluposti i davati takve izjave! Ne razumijem svrhu toga!

svrha, po meni, da se prikaže sa čime se ti ljudi bore, da se možda probudi svijest kod nekih ljudi koji bi možda reagirali u  nekoj određenoj situaciji,da se netko možda nešto zapita a ne da marginalizira situaciju i sl.
ako se krađe povećaju to samo govori o poštenju i moralnoj vertikli našeg naroda..
da se nepiše, da se ne govori, da se neradi i  to ide svojim tokom pa kako bude....šta bi onda komentirao, koga bi popljuvao...

kobac

Citat: rj  u Kolovoz 10, 2016, 07:41:22
ebem te živote kad ja moram bit policajac ....
uzmimo izjavu kao tačnu ...
15000-16000 kn za noć....
som,smuđ,šaran postižu najveću cijenu pa  najvjerojatnije čine 90% ulova ...
neka srednja cijena nek bude cc 30 kn za kilu ...
dakle 500 kg se ulovi za noć ...
logično pitanje..... kuda sa tom količinom ribe  ???
ko je taj koji ima toliki keš ...ko je taj koji može prevest toliku količinu ribe a da ga policija ne starta ?
eto ti kobac odgovor ....radi malo svoj posao

molim te pogledaj prvo sebe i slične , pa razmisli, koliko bi stvarno želio da svoj posao u određenim situacijama obavljam 100% do kraja bez priče i upozorenja (koja očito nekima preneseno znače-na jedno ušlo, na drugo izišlo)...

maverick

Takve priče se plasiraju iz iše razloga, da malo novinari imaju bombastičniju temu a i da ti ribočuvari opravdaju svoje postojanje...jer situacija je uvijek da je sve na knap i svaka potrošena kuna za plaće se mora opravdati. A to sto radi ili ne radi policija mozda u ovom trenutku vise nije ni bitno...bitan je pravosudni sustav koji ne kaznjava adekvatno....a prije toga i svi su ostali zakazali....davno smo razglabali o tome....od kontrole restorana pa nadalje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Citat: maverick  u Kolovoz 10, 2016, 08:46:01
Takve priče se plasiraju iz iše razloga, da malo novinari imaju bombastičniju temu a i da ti ribočuvari opravdaju svoje postojanje...jer situacija je uvijek da je sve na knap i svaka potrošena kuna za plaće se mora opravdati. A to sto radi ili ne radi policija mozda u ovom trenutku vise nije ni bitno...bitan je pravosudni sustav koji ne kaznjava adekvatno....a prije toga i svi su ostali zakazali....davno smo razglabali o tome....od kontrole restorana pa nadalje

za barem jednog od njih mogu tvrditi kako nemora opravdavati svoje postojanje i da svoj posao radi više nego dobro, pošteno i kvalitetno..
ostalo potpisujem...

maverick

I tu se varaš..ali ajd...ima i poštenih ima i vrijednih...ali uvijek , bez obzira na poštenje nekom se mora opravdati zasto se netko drzi na plaći
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

Citat: maverick  u Kolovoz 10, 2016, 09:04:52
I tu se varaš..ali ajd...ima i poštenih ima i vrijednih...ali uvijek , bez obzira na poštenje nekom se mora opravdati zasto se netko drzi na plaći

ovo "i" možda ili vjerojatno znači, da se kao i kum u još koječemu neslažeš samnom, al nema to sad veze, manje bitno..
kome se i zašto treba opravdavati njihov rad?? (tu si nažalost u pravu)..mlatimudanima ,političarima u ministarstvima...
onaj tko imalo pozna situaciju na terenu zna da ih je premalo, da je novac uvijek problem....itd,itd...

miha

aaa kakav članak ...sezona kiselih krastavaca ..pa da se nešto napiše....kakva priča ....kakva radnja ...kulminacija ....čudo ....malo jača zadačnica u srednjoj školi ....  :stripii: klinci danas na plejki igraju ozbiljnije igrice ..... :stripii:

dravski pecaros

stvar kopačkog rita je što i danas neki tamo nemoraju dnevne karte plačati,čuvari ih voze na mjesta di se ne bi smijlo pecati i pod rikom jelena kad je zabranjen ribolov sami čuvari krivolove ...a plaćamo ih mi iz državnog proračuna..pričam konkretno o VEMELJSKOM DUNAVCU

nekinho

Ma Dravski šta to pričaš, nije to normalno, nije to tako kako izgleda... :toothy9:

kobac

volio bih da nije opet sve rekla-kazala, nego da si to dravski "vidio" i prosljedio..
ima jedna stara koja kaže "i iznad popa ima pop" (ili tako nesto)...samo treba udariti na pravo mjesto...
ali obzirom da smo mi slučajna državica u kojoj djeca pjevaju o titi, topu i sikirici,a naravno svi o tome šute i gledaju svoju guzicu,
onda nebi bilo čudno da se sve to prije rečeno dešava i svi šute... :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :not speak: :not speak: :not speak: :silence: :silence: :silence:

miha

Citat: dravski pecaros  u Kolovoz 10, 2016, 10:50:15
stvar kopačkog rita je što i danas neki tamo nemoraju dnevne karte plačati,čuvari ih voze na mjesta di se ne bi smijlo pecati i pod rikom jelena kad je zabranjen ribolov sami čuvari krivolove ...a plaćamo ih mi iz državnog proračuna..pričam konkretno o VEMELJSKOM DUNAVCU
situacija je hebena ..nikad neznaju di koji novinar čubi i snima ...nema baš opuštanje kod političkih struktura ..mislim da se niko neče zajebavati za neku siču ... :eek:

Dukulele

Citat: dravski pecaros  u Kolovoz 10, 2016, 10:50:15

Sad prosli vikend bio tamo, u roku odma doso cuvar camcem do mene, neki prijatan decko, malo me u putio u strukturu dna dunavca na tom komadu gdje sam "peco", malo poljudiko sa mnom i otiso decko.  Nekako imam nosinu (i fizicki inace) za potpedere i ljudske lignje - a ovaj mi nije tako izgledao, mozda se varam - ali ako se radi ovako kako si ti napisao,   a nista, evidentirati, ovjeriti fotkom, zapisom i ladno u upravu i u MUP i amen.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Dukulele

Uf, stvarno izgleda ko da ga je nesto povuklo dolje.  Lik izgleda cist OK kad je izronio i bas se vidi da se nesto iznenada dogodilo, ne izgleda mi ko srce ili nesto tog tipa ... scary.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

rj

Citat: kobac  u Kolovoz 10, 2016, 10:20:53
Citat: maverick  u Kolovoz 10, 2016, 09:04:52

ovo "i" možda ili vjerojatno znači, da se kao i kum u još koječemu neslažeš samnom, al nema to sad veze, manje bitno..
kome se i zašto treba opravdavati njihov rad?? (tu si nažalost u pravu)..mlatimudanima ,političarima u ministarstvima...
onaj tko imalo pozna situaciju na terenu zna da ih je premalo, da je novac uvijek problem....itd,itd...

opet ja drumom a ti šumom.....
nigdje te osobno nisam prozvao ...da od nas ribića tražiš sitnice ...marginalne prekršaje... to stoji ...po narodski ...kod nas tražiš trunčice dok balvani plove pored nosa ...
ja vidim jednu drugu sliku koju ti ne vidiš....kako se u elektro ribolov odlazi baš kad se vi maknete čamcem ...kako znaju da se nećete vratit ? da su organizirani to nema govora ali to ne umanjuje vašu nesposobnost i nemoć ....ne krivim vas , dokle god zakon tretira elektro ribolov i četvrti štap isto nema riješenja ...a u postu iznad sam ti dao odgovor ...ne očekuješ valda još i ime da ti dam ...zaradi platu ...
p.s. da te poguram .... :stripii:
ko može prevest pol tone ribe bez straha od policije ?
eto ti odgovor
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom