Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Pa vidiš da je 20-tak ljudi se tek prijavilo, još mjesec dana do tad, i mnogi ne mogu sa sigurnošću znati jel dolaze ili ne zbog raznih obaveza, planirati se može ali mjesec dana je puno vremena.

Greys

Da nekvarim temu, slično je i za majice, došao datum, dosta ljudi što nemože (zbog ''visokog'' datuma), dosta zaboravilo, a možda i nešto treće.

Jožef1

ja ću Uplatiti za druženje 50%, međutim OPET NE MOGU :BangHead: pošto sam zauzet upravo tih datuma (seminari, održavam predavanja itd.)- ma da čovjek poludi  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Retfalački mačak

Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš. Što duže gledaš, manje vidiš. Tako i najavljeno druženje.
Čini mi se da će ponovno druženje biti 21.04.2014. i da ćemo imati ponovno broj posjeta forumu 77, ako ne i veći. Najavljujem iznenađenje.  :icon_jokercolor:

Greys

Ni traga ni glasa, a vrijeme curi  :icon_scratch:

Stepa

Gospodo ako treba ja osobno cu ugostti ekpipu iz bg ako vam je tako lakse a oni mi dolaze u goste 29.09.2013 :toothy4:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

dravski pecaros

ja sam na godisnjem sigurno mogu..pa makar me bolesnog dovezli docu bar na jedan dan  :icon_thumright:

Greys

Ja radim, ali svakako barem dođem na jedan dan

Grof

pa jel se nismo upisali već. ja uvijek kažem ko ne može doći bez njega se može. mislim da su već svi vidjeli da na okupljanju bude odlična atmosfera te da su svi dobrodošli
Tu je brate odmah iza panja

maverick

Tako je grofe  :thumbsup: datum ima, mjesto ima...samo organizator i blagajnik su smjenjeni.... :icon_biggrin: na kavi budemo birali nove  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Bla,bla,bla,....bla....., okupljanja   izgleda nema.
Nema nositelja, nema blagajnika, nema okupljanja. Šteta. 

maverick

ajd uvati se posla...sta si se stisao  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Rujan 12, 2013, 19:06:17
ajd uvati se posla...sta si se stisao  :icon_biggrin:
Malo sutra, odnosno, slijedeće godine. Ove sam već jednom to napravio. Teška su vremena, a kupuje se i pribor.

Ivan Borojević

Nisam u toku dogadjaja, kad ono bese okupljanje pecarosa, iduci tjedan idem na godisnji 10 dana, ako me ne zafrknu u firmi. :wave:

Kugla

Koliko vidim od onoga najavljenog velikog okupljanja od 3 dana neće biti ništa, morati će mo se koncentrirati na neko jednodnevno druženje dok ne zapadne snijeg.