Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

Pa jednodnevno druzenje je i najbolje, jer su noci sada hladne da bi se spavalo u satoru, mislim, meni je svejedno ja imam gdje spavati, stavio sam jorgan i deku da nemoram razmisljati. :toothy10:

Greys

Iako sam počeo sumnjat i u to jednodnevno druženje

mossi

A da dodjete vi kod mene na kafu i rakiju?

:occasion14:

Greys

mlb

Organiziraj ti nama mossi jedan ljuti fiš kod tiberijusa!! I pozdravi ga svakako čim ga vidiš!! :icon_thumleft:

maverick

Veci skup iziskuje puno posla i vremena koje ja trenutno nemam. Ostali se na vataju posla i onda od toga nema valjda nista..jednodnevni isto nisu losi i puno se lakse odrade...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Upravo tako, odmah na početku sam rekao kako zbog posla ne bi ni mogao tri dana biti na okupljanju i predlagao sam nešto kraće max dva dana ili jednodnevno okupljanje, al nije me se slušalo  :BangHead:

maverick

ti si na pocetku rekao da ces se baviti organizacijom kao i deda raso  :toothy12: ne moram reci da ste se obojica pretrgli od posla  :toothy12: ali ajd, ne da se ni meni...pa pnda je i vama dvojici oprosteno  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A ne ne n i u jednom trenutku nisam spomenuo da ću se baviti organizacijom, već pogledajte postove gdje sam posebno napisao da ne mogu zbog posla i nekih drugih stvari baviti se ozbiljno tim i da ne računaju na mene osim u nekim sitnicama koje usputno mogu obaviti, bili određeni ljudi za organizaciju i to je to, al ne nikako ja. U svakom slučaju nema veze ionakoje došlo hladno i po meni jednodnevno klopanje i ispijanje cuge je sasvim dovoljno.

mossi

Nema tu šta da se organizuje, zakaže se datum i ponese ko šta hoće.
Eventualni dogovor je ko nosi kotlić, a ko roštilj.

@mlb, Za fish kod Tiberiusa.. je dovoljno samo najaviti se 2-3 dana unapred..  :hello2:

:occasion14:

Greys

U svakom slučaju, organizatori su zakazali. A šteta da imamo samo jednom godišnje druženje.

Slaven

Znači kugla je zakazo, ma znao sam ja da će on zahebat :laughing7:

Kugla

Ne ne nije kugla zakazao, pogledajte tkoje bio određen za organizaciju Rašo i Tonyc zar ne, a ja sam odmah rekao da ne mogu sudjelovati zbog posla i nekih privatnih problema i obaveza. Da sam ja organizirao to bi bilo sve riješeno. Ja sam obećao jedno prasence počastiti i tvoj susjed Slavene je donirao jedan srneći but pa kad odlučimo da možemo se okupiti na jednodnevnom druženju to je spremno,Dvije po tri litre graševine, a ostalo će svako nešto i samo treba vidjeti kad je bajta slobodna u 10 mj. sam ne prvi vikend.

dravski pecaros

nekuzim ak necemo na cjeli vikend zast ne 28.9 subota okupit se i gotovo  :icon_scratch:

TonyC

Cjenjeni kolega Kugla , molim ispravak netočnog navoda ! Tony je postavljen kao blagajnik , a para od nikog nisam primio ! Tako da perem ruke

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: