Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

TonyC

:BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:   a zašto ne , tradiciju nevalja prekidat

mlb

Zadnji onaj ogroman vodostaj sam taman mogao parkirati čamac u onaj bazenč kraj bajte! Nek se prijavi ko misli pa ćemo vidjeti par dana prije kakva je situacija i koliko nam čega treba!

Rap

1. dravski pecaros
2. mlb
3. maverick
4. Ibro Dirka
5. mossi (jelenci, 1L ljute i nešto za meze da se ne pije na prazan stomak) šansa za dolazak 95%
6. Kawasaki
7. Rap

Grof

1. dravski pecaros
2. mlb
3. maverick
4. Ibro Dirka
5. mossi (jelenci, 1L ljute i nešto za meze da se ne pije na prazan stomak) šansa za dolazak 95%
6. Kawasaki
7. Rap
8. Grof( nosim 5 litara crnog i 5 litara bijelog)
Tu je brate odmah iza panja

dravski pecaros

ako bude visok vodostaj i ne možemo na bajtu ,mogli bogli bi se 5 ili 6.3 kod simbinog flosa nači i cijeli dan biti.... :hi:

maverick

Ma mogli bi ili tamo ili kod nas....dodjemo jutrom i odemo navecer ...onda je nedjelja jos najbolja opcija
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

pa to sam i mislio oko ušča taj potez...et riješili smo i to..nek bude zvanično NEDJELJA 6.3 i gotovo bez buno kompliciranja..kad budemo znali točan broj ljudi  rješimo za jelo, cuge če se donjeti i gotovo.... :hi:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

nemojte još odbacivati šansu , možda se malo stabilizira do tada! Ako ne onda solucija br 2. :ok:

dravski pecaros

Citat: mlb  u Veljača 24, 2016, 17:01:57
nemojte još odbacivati šansu , možda se malo stabilizira do tada! Ako ne onda solucija br 2. :ok:
mislim da nam je puno jednostavnije samo nedjelja..od same organizacije i svega...a ako vodostaj bude ok nije problem otiči na bajtu i tamo biti ..

mlb

nije frka , samo ko će se probuditi u ponedjeljak na posao  :stripii: :stripii:

maverick

:stripii: A kao da moramo svaki dan na posao

DIDAPATAK

..od mene ništa prvi vikend u 3-ćem.. :crybaby2:
..posao,posao,posao........(ne znam koji bi smajlić stavio)
..ali krajem trećeg..zadnji vikend...velike šanse  :ok:.pa se dogovorimo  :icon_thumright:
.. :baba:

mlb

pajdo77

E Dida Dida,kalendar u džep. :rofl2: